LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristian Täljeblad och Anna Pankova har gift sig

26 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Reality-stjärnorna Kristian Täljeblad och Anna Pankova förlovade sig i våras.
Nu har de gift sig och visar stolt upp bröllopslyckan på Instagram.
Annons

Återföreningen mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen efter svåra relationskampenBrand logo
Återföreningen mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen efter svåra relationskampen

Anna Pankova och Kristian Täljeblad hittade varandra i det Mexikanska paradiset under inspelningen av reality-serien Paradise Hotel för tre år sedan. Strax efter att de kom tillbaka Sverige gick de ut med att de var ett par, och sedan dess har de varit oskiljaktiga. Men under våren 2020 tog paret ett stort steg i deras förhållande, och det var på Instagram som Anna delade med sig av den stora nyheten att de nu var förlovade. Under en bild på paret och hennes ring skrev hon:

Antar att han blev less på mitt tjat så han friade för att få tyst på mig. Synd för honom att jag nu kommer prata bröllop.

Frieret ägde såklart rum i Mexiko, och i samband med den stora dagen gick de även till många följares glädje ut med att man skulle få följa parets resa till det perfekta bröllopet i deras nya serie Anna & Kristian: Forever. Men resan dit har varit allt annan än enkel, och när Hänt träffade paret under en pressträff inför programmets premiär visade det sig att all stress och planering inför den stora dagen hade gjort paret oense.

Annons

– Det blir så när det är stressigt. Då blir det lätt att när man inte är överens kan det bli till ett bråk när det egentligen bara är att vi behöver välja någonting. Jag har fått lära mig att när du är stressad så ska jag bara låta dig vara för då blir det lugnt och då är det ofta lugnt, sa Kristian och menade att han och Anna ändå hittat ett sätt att ta sig vidare från bråken.

Under fredagen drog parets bröllopshelg äntligen igång och influensers som Sigrid Bernson och Petter Egnefors var på plats för att skåla in den stora helgen tillsammans med paret. Och nu har det hänt – Kristan och Anna är numera man och hustru.

Första bilderna från bröllopet

Bröllopet äger rum på Noors slott och på sociala medier kan man nu se många välkända namn uppdatera med bilder och videos därifrån. Några som är på plats är bland annat Robin ”Mos” Andersson, Wiktoria Johansson och Nicole Falciani. Här är de första bilderna från det efterlängtade bröllopet.

Kristian sågs bland annat anlända till ceremonin i en helikopter.

Kändistät gästlista

Efter att vigseln ägt rum postade flera av kändisvännerna bilder på det nygifta paret.

Bland annat skrev Sigrid Bernson:

”Nu är dom gifta. Stort grattis till er mina älskade vänner Anna Pankova och Kristian Täljeblad. Vilken magisk dag! Nu blir det fest!”

Även Robin Bengtsson la ut en bild på paret:

”Grattis till mina fina vänner”.

FOTO: TT, Instagram 

Annons