LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Pankovas egna ord om relationskampen med Kristian Täljeblad

10 okt, 2020 
Kristian Täljeblad och Anna Pankova
Anna Pankova och Kristian Täljeblad har gift sig och blivit äkta makar.
Nu avslöjar paret den okända relationskampen.
Annons
Anna Pankova om kampen att lite på män: "daddy issues"Brand logo
Anna Pankova om kampen att lite på män: "daddy issues"

Anna Pankova Täljeblad och Kristian Täljeblad Pankova fann varandra under inspelningarna av Paradise hotel. Relationen har sedan dess fortsatt att blomstra och när paret senast besökte Mexiko valde Kristian att gå ner på knä och fria till sin Anna. Efter ett självklart ja, var bröllopsplanerandet i full gång.

Hektiska veckorna innan bröllopet

Precis som parets första veckor tillsammans i Paradise hotel-huset så har bröllopet filmats. I den nya serien Anna & Kristian: Forever får fansen följa med från det att Kristian gick ner på knä tills det att Anna och Kristian är äkta makar.

När Hänt träffade paret under pressträffen för programmet, var bröllopet bara några veckor bort. Det var då en hel del kvar att göra inför den stora dagen, något som fick paret att känna sig stressade.

– Det är inte så roligt att gifta sig. Det är mest en massa jobb, sa Kristian till Hänt.

Trots att paret hade hektiska veckor framför sig var lyckan total över att de snart skulle få säga ja till varandra. De båda stack dock inte under stolen med att det hade blivit en hel del bråk gällande planerandet. Anna och Kristian hade nämligen lite svårt att komma överens när det gällde vissa delar.

Annons

Erkännandet om tuffa starten på relationen

Men i slutet av september var det dags, på Noors slott utanför Stockholm blev Anna och Kristian makar. Lyckan var total och på sociala medier har paret berättat att den stora dagen blev precis så som de önskat. I premiäravsnittet av Anna & Kristian: Forever avslöjar de nu däremot att kärlekssagans start inte var lika självklar. Anna öppnar nämligen upp om kampen kring att våga känna känslor.

– Jag har inte så nära till att bli förälskad, för att det tar tid för mig att kunna lita på att kunna bli förälskad, säger Anna i programmet och fortsätter:

– Jag är ju den här typiska personen som har daddy issues så jag litar inte på män. Därför litar jag inte på att någon kommer att ta hand om mitt hjärta och därför kommer jag inte att ge bort det.

Kristian förklarar att han däremot lätt blir förälskad då han alltid haft nära kontakt med sina känslor. Detta innebar en krock för Anna och Kristian.

Annons

– Han var så himla kär så fort medan jag absolut inte var det. Det krävdes för mig att få se honom i alla sina stadier. För att jag ville kunna veta vem han är i sitt värsta, för att då veta om hans värsta skulle kunna vara elak mot mig. Men det jag såg var inte det. Det tog tid men han är också den första som jag absolut kan lita på och som jag känner att jag kan ge bort mitt allt till, säger Anna.

Anna & Kristian: Forever sänds söndagar på Viaplay och Viafree.

Annons