LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna och Kristian avslöjar relationen till kändisparet

29 aug, 2019 
Anna Pankova, Kristian Täljeblad, Sigrid Bernson och Robin Bengtson
Anna Pankova och Kristian Täljeblads bröllopsförberedelser är i full gång.
I en intervju med Hänt avslöjar de den verkliga relationen till kändisparet Sigrid Bernson och Robin Bengtsson – samt vilka roller de egentligen har fått på bröllopet.
– Jag tror att det är svinsvårt egentligen att hitta genuina människor som man kan hålla tag i, säger Anna.
Annons
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna PankovaBrand logo
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna Pankova

Anna Pankova och Kristian Täljeblad fann kärleken i varandra under inspelningarna av dokusåpan Paradise Hotel. Sedan dess har relationen utvecklats spikrakt framåt och inom bara en månad ska paret bli man och fru. Förberedelserna inför bröllopet är nu i full gång och paret har till och med fått en alldeles egen serie där tittarna kommer att få se allt i från ögonblicket att Kristian gick ner på knä.

”Hon kändes given”

Inspelningarna av Anna & Kristian: Forever är just nu i full gång och eftersom att den stora dagen närmar sig så är det mycket som ska hinna fixas. När Hänt träffar paret på pressträffen för programmet visar det sig att varken Anna eller Kristian har allt under kontroll inför bröllopet. Det är nämligen fortfarande en hel del grejer som inte är klara men trots detta vet de båda att allt kommer hinna bli klart.

Med 56 gäster kommer Anna och Kristian fira sin kärlek på Noors Slott utanför Stockholm. Någon som kommer att finnas med framme vid Annas sida är artisten och dansaren Sigrid Bernson. Anledningen till detta är att Sigrid och Anna är nära vänner, vilket de varit sedan flera år tillbaka.

Annons

– Jag och Sigrid lärde egentligen känna varandra via Kristian. Eller vi gjorde Youtube-videos ihop med hennes dåvarande pojkvän och sen så blev vi nära vänner hon och jag på tu man hand och har varit det ända sedan dess. Nu är det två år ändå, så hon kändes given, säger Anna.

Parvänner med Sigrid och Robin

Det är inte bara Anna och Sigrid som har funnit en stark relation till varandra. Faktum är att Anna och Kristian även spenderar mycket tid tillsammans med Sigrids nuvarande pojkvän Robin Bengtsson. Tillsammans har de två paren synts umgås flitigt under sommaren och när Robin tävlade i Melodifestivalen i våras fanns både Anna och Kristian på plats för att heja.

– Ja vi har alla fyra blivit bra vänner, säger Anna.

– Robin är en dräglig person att umgås med. Han är lite jobbig men han går faktiskt att vara med, säger Kristian och skrattar.

Varför det egentligen kommer sig att Anna och Kristian blivit så pass nära vänner med kändisparet tror Anna beror på en viss anledning.

Annons

– De är roliga, positiva och lättsamma människor, säger Kristian

– Och genuina. Jag tror att det är svinsvårt egentligen att hitta genuina människor som man kan hålla tag i, i denna bransch. De är verkligen sådana människor som man hållit tag i och gott igenom gott och ont med, tillägger Anna.

Kristians beslut med Robin inför bröllopet

Sigrid kommer alltså att vara brudtärna till Anna men Robin bli inte best man till Kristian.

– Han önskar ju det men han får sitta på avbytarbänken den här gången, säger Kristian.

Om Robin och Sigrid har fått upp ögonen för att även dem gifta sig vågar Anna och Kristian inte svara på. Men ifall så fallet skulle bli och Robin då skulle vilja ha Kristian som best man kan situationen bli knivig.

– Då hade han verkligen satt igång skuldkänslorna hos mig. Vi får se hur det bli, vi fokuserar på det här bröllopet men han får gärna sjunga en sång, säger Kristian.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Jessica Gow/TT

Annons