Så lever Lotta Engbergs ex-man Patrik Ehlersson idag

Patrik Ehlersson, Lotta Engberg

I 16 år var Patrik Ehlersson tillsammans med Lotta Engberg innan paret valde att gå skilda vägar 2015.
Så lever han idag!

Lotta Engberg, 58, är en av Sveriges absolut största dansbandsprofiler. På senare år har nog Lotta gjort sig mer känd som en tv-profil. Sedan 2009 är hon programledare för allsångsprogrammet Lotta på Liseberg på TV4.

Idag är hon tillsammans med tv-profilen och överläkaren Mikael Sandström, 63. Innan Mikael var Lotta tillsammans med Patrik Ehlersson, 57.

Lotta och Patrik träffades 1991 när de båda var medlemmar av Anders Engbergs orkester, och gifte sig åtta år senare. Paret var sedan tillsammans i 16 år innan de valde att gå skilda väger 2015.

Magdalena om sonens insjuknande: ”Äckligaste”

Därför skilde sig Lotta Engberg och Patrik Ehlersson

I en tidigare intervju med Expressen har Lotta Engberg berättat om skilsmässan från Patrik, och anledningen till varför de valde att gå isär.

– Jag är inte kär, men jag älskar honom fruktansvärt mycket. Det finns ingen goare gubbe att pussa på. Han är ett år yngre och min toyboy. Vi är som yin och yang. Vi kompletterar varandra. Patrik är lugnet själv medan det för mig alltid ska gå fort, sade hon.

Även om separation var lugnare än många andras har skilsmässan varit tuff. När Bingolotto-profilen var med i Anders Öfvergårds program Anders knackar på berättade hon om den tuffa tiden som kom med uppbrottet.

– Det har runnit väldigt mycket tårar för mig. Jag har torkat dem, och haft väldigt många fina människor runt om kring som hjälpt mig torka dem. När jag flyttade till huset tog jag tag i livet och styrde det åt mitt håll, sa hon då.

Uppbrottet till trots så har Lotta tidigare sagt i en intervju att hon har fortsatt bra kontakt med hans barn och barnbarn. Vilket inte är så konstigt då de är Lottas bonusbarn.

– Självklart har jag det. De är tre stycken och vi har jättemycket kontakt. Jag gör ingen skillnad på biologiska och bonusbarn. Här rangordnar vi inte, sade Lotta till Expressen.

Jonas visar upp stora bebislyckan – nu berättar han

Så lever Lotta Engbergs ex-man idag

Medan Lotta Engberg gått vidare så verkar det som att Patrik Ehlersson är alltjämnt singel. En snabb slagning, så ser man att ex-maken i alla fall bor ensam i ett hus i Vara.

LÄS OCKSÅ: Christer Sjögrens sorg med barnen och barnbarnen under pandemin

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso väcker ilska efter orden om att resa under pandemin

FOTO: Tommy Holl/TT, Jonas Hessman/TT

SENASTE NYTT!