LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonas Gardells glädje över parets bebislycka efter showen i Växjö

30 nov, 2021 
Jonas Gardell
Jonas Gardell är högaktuell med sina shower.
Efter ett framträdande i Växjö hände någonting utöver det vanliga.
Nu delar komikern med sig av den stora bebislyckan!
Annons
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Mark Levengood och Jonas Gardell har varit ett par i 34 år och är ett av Sveriges kändaste kärlekspar. Trots att alla dessa år har passerat är de fortfarande djupt förälskade och kärleken sprudlar mellan dem.

Tillsammans har de sonen Amos och dottern Olga. I en intervju med Expressen har Mark tidigare berättat om livet med barnen och Jonas.

– Det är väldigt dynamiskt. Livet med Jonas kan vara utmanande, jag kan bli skvatt galen, men det är aldrig tråkigt. Han är väldigt rolig, känslosam och har ett snabbt intellekt. Jag är otroligt envis. På de punkter han försökt ändra på mig har han misslyckats på samtliga, sa han då.

Jonas Gardell om nya boken

Något som både Mark och Jonas brinner för är mänskliga rättigheter. Jonas har nyligen skrivit boken Ett lyckligare år, som handlar om homosexuellas rättigheter och vikten av att skriva in dem i historien.

Annons

– Det var så vanvettigt roligt att få skriva en 1800-talsroman och att använda den tidens författargrepp. Jag vet att den här boken kommer att lyssnas på lika mycket som att läsas, har Jonas berättat för sajten Boktugg.

Men Jonas jobbar inte bara som författare. Just nu är han även högaktuell med sin show Queen of f*cking everything och han åker land och rike runt för att få bjuda sina fans på en show de sent kommer glömma.

Jonas Gardells bebislycka – berättar om stora glädjen

Under ett framträdande i Växjö hände något som var minst sagt oväntat. I ett inlägg på Instagram berättar Jonas Gardell nu vad som hände.

”På Växjö konserthus när jag showade där satt ett ungt par allra längst fram som just skulle få barn. Jag skämtade ofantligt mycket med dem och de skrattade och skrattade. Och se på fan, bara några timmar senare kom ungen! Jag är inte bara drottning, jag är fucking barnmorska också!”, skriver Jonas.

Jonas verkar minst sagt ha blivit glad och om hans underhållning lockade ut parets barn är nog en gåta som är svår att besvara. Men Jonas Gardells bebislycka är definitivt ett faktum!

”GRATTIS Maja och Alexander till världens finaste Alfred!”, avslutar han inlägget.

FOTO: Niklas Andersson, Stina Stjernkvist/TT

Annons