LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Axel Pilebys utseendeförändring – nu visar han upp nya frisyren i Efter fem

29 nov, 2021 
AXEL PILEBY

Axel Pileby är en populär TV4-profil och i Efter fem visar han nu upp sin nya utseendeförändring!
”Grattis”, skriver en tittare till Axel.

Annons
5 saker du vill veta om Axel Pilebys succékarriärBrand logo
5 saker du vill veta om Axel Pilebys succékarriär

Axel Pileby är en av huvudpersonerna i Efter fem på TV4. Tillsammans med Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Maximilian Artell och Henrik Alsterdal gör han succé i tv-rutan på eftermiddagarna och många svenskar gillar att tillbringa sina eftermiddagar med att titta på gänget i Efter fem.

Normalt sett brukar Axel och Tilde jobba samtidigt och Anna och Henrik brukar jobba ihop. Men ibland kastas deras scheman om och det kan då ibland bli så att Axel får jobba ihop med Anna och så vidare.

Men något som är säkert är att Axel alltid är den som håller i Sverigesvepet under de dagarna han jobbar. I momentet Sverigesvepet går man igenom händelser runtom i landet som förtjänar mer uppmärksamhet än bara i lokaltidningar.

Axel Pilebys hemliga tatueringar

Tidigare i år blev Axel pappa för första gången och det var något som Efter fem-gänget valde att uppmärksamma. De kopplade då in honom i sändningen via länk och Axel fick visa upp sin nyfödda dotter. Han kunde då ge några ledtrådar om namnvalet till dottern som fick Tilde att få höga förhoppningar.

Annons

Tilde de Paula ville nämligen att de skulle döpa dottern till Tilde och Axels ledtrådar var minst sagt kryptiska. Ledtrådarna var att namnet har fem bokstäver och innehåller ett L och ett E. Men Tilde fick tyvärr inte som hon hoppades på, Axels dotter döptes nämligen istället till Lärke.

Axel är alltid väldigt prydligt klädd när han syns i tv-rutan och normalt sett är han ganska privat av sig. Men på hans sociala medier kan man få en lite djupare inblick i hans liv.

Något som de flesta kanske inte vet om Axel är att han har tatueringar på många delar av kroppen, detta har Hänt nyligen rapporterat om. Det verkade inte som att många visste om hur tatuerad Axel är, det var nämligen många som blev väldigt chockade.

”Shiiiit vilka tatueringar”, skrev en följare då.

”Åh så tatuerade ben”, skrev en annan.

Axel Pilebys nya utseendeförändring

Nu har Axel gjort något helt annat med sitt utseende. Han har nämligen klippt sig och i Efter fem visar han nu upp den nya utseendeförändringen. Han har inte bara klippt sig, utan det är en helt ny frisyr – något som även Efter fem-tittarna verkar lägga märke till.

”Hej gänget så kul att få se er, och Axel i ny frissa grattis”, skriver en.

”Frillan Axel mja. Bättre förut”, poängterar en annan.

Så här ser Axel ut nu!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons