Har Johanna Nordström pojkvän? Nu visar hon upp den okända killen

Johanna Nordström och killen Adam Smedberg

Johanna Nordström har länge hintat om att hon träffat någon som hon har fattat tycke för.
Frågan är, har hon pojkvän? I så fall vem är han?
Nu visar Johanna upp okända killen Adam Smedbergs ord till komikern.

Johanna Nordström, 26, och Edvin Törnbloms, 25, podcast Ursäkta-podden är Sveriges mest lyssnade, och har varit i toppen ett bra tag. Podden beskrivs med få orden: ”Din glada stund i veckan med Johanna Nordström och Edvin Törnblom”. Och mer beskrivning än så behövs inte, för det är precis va du får!

Johanna Nordström gör succé efter succé

Johanna Nordström kan titulera sig som mycket, bland annat komiker. Och när det gäller just standup är hon otroligt framgångsrik. Johanna har i skrivande stund en helt egen standup-show vid namn Ring polisen, som hon har turnérat runt med i Sverige i veckor. Sista stoppet av showen blir på Avicii arena, som tidigare hette Globen. Det är inte dåligt att sälja ut hela arenan, och Johanna gör det inte bara en gång, hon har faktiskt två shower där.

Glädjebesked: Trevlig helg får en andra säsong

Vem är Johanna Nordströms pojkvän?

Johanna Nordström har en tid hintat om att hon träffat någon som hon fattat tycke för. Den lycklige bor dessvärre i Göteborg, vilket leder till att de inte ses alltför ofta då Johanna är bosatt i Stockholm.

Exakt vem som är den lycklige har inte Johanna uttalat sig om ännu. Men häromdagen så delade en kille med sig av en bild på sig själv och Johanna Nordström, och ja man får väl säga att det ser ganska närgånget ut ändå? Men såklart kan de ju vara vänner!

Personen i fråga som delade bilden på Johanna, Adam Smedberg, tillade orden: ”Gäri i Stockholm”. Detta i sin tur repostades av komikern själv. Så fint!

Johanna Nordström och Adam Smedberg på Instagram

Johanna Nordström och Adam Smedberg.

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vi håller tummarna för att Johanna får ta del av pirret som nyfunnen kärlek kan ge! Men om det är just Adam Smedberg som är den lycklige håller Johanna inne lite till på.

LÄS OCKSÅ: Johanna Nordströms nya avslöjande om kärlekslivet

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren avslöjar nya detaljer om sin romans

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!