LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Serneholt visar upp lyxvillan – så ser det ut hemma hos familjen

09 okt, 2022 
Marie Serneholt
Programledaren Marie Serneholt lever tillsammans med sin sambo Fredric Palmqvist och deras tvillingar.
Men hur bor egentligen familjen?
Se bilderna här!
Annons
Marie Serneholts nya barnbesked – efter tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholts nya barnbesked – efter tvillingarna

Sångerskan och programledaren Marie Serneholt, 39, lever det ljuva livet med sin sambo Fredric Palmqvist och deras två tvillingar – Philip, 3, och Nicholas, 3.

Programledaren har haft mycket prestigefulla uppdrag som programledare på bland annat favoriterna Melodifestivalen och Bingolotto. Här gjorde hon sig känd som en av Sveriges mest folkkära programledare.

Marie hade dessutom ett förhållande med sångaren Måns Zelmerlöw och tillsammans blev de ett av landets mest omtalade kändispar. Förhållandes sprack 2011.

Annons

Parets chock när de fick veta att de väntade tvillingar

Hon träffade senare hennes nuvarande pojkvän Fredric. Sanningen är den att paret som ser lyckligare ut än någonsin nyligen firade fem år tillsammans. Något som Marie uppmärksammade på sin Instagram där hon har närmare 240 000 följare.

”För 5 år sedan möttes du och jag på en strand i Cannes och där och då förändrades våra liv för alltid. Vi har hunnit med mycket under de här fem åren och vilken resa det varit. Vi har testats om och om igen och nu står vi här med våra två barn starkare än någonsin. Du och jag älskling. Alltid. Älskar dig”, skrev Marie på sin Instagram.

Annons

Ett par år efter att de föll för varandra så fick de reda på att de väntade barn – och nyheten kom minst sagt som en chock. Det visade sig att hon inte bara hade ett barn i sim mage – utan två.

När hon gästade podcasten Bathinas skilda möten berättade hon om stunden.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, sa Marie.

Så bor Marie Serneholt – se bilderna här

Men hur bor egentligen Marie och familjen?

De är bosatta i Saltsjö-Boo en bit utanför Stockholm i en villa som minst sagt ser flådig ut. På sin Instagram händer det att hon delar med sig av bilder från familjens boende.

Se bilderna här!

FOTO: Patrik Österberg/TT/Instagram

Annons
Annons
Annons