LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Serneholt bryter tystnaden om Måns Zelmerlöw – relationen idag

11 feb, 2022 
Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw år 2008.
Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw var en gång i tiden Sveriges hetaste kändispar.
Men hur är deras relation till varandra idag efter det tuffa uppbrottet?
Marie avslöjar nu sanningen i podcasten Bathinas skilda möten.
Annons
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna

Marie Serneholt, 38, har gjort sig känd för många saker under karriären, så som exempelvis sångerska, programledare och modell.

Den som växte upp under 00-talet lärde känna henne som en av medlemmarna i popgruppen A-Teens. Efter gruppens uppbrott var hon aktiv som soloartist och ställde bland annat upp i Melodifestivalen, ett program som hon dessutom också fått äran att programleda.

Idag lever Marie utanför Stockholm, i Saltsjö-Boo tillsammans med kärleken Fredric Palmqvist, 37. För dryga tre år sedan blev de föräldrar till tvillingpojkarna Philip, 3, och Nicholas, 3.

Därför gjorde Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw slut

Marie träffade kärleken Fredric år 2017, ett år innan tvillingarna föddes. Men innan relationen till Fredric fanns det en annan flamma som man förknippar Marie med; nämligen ex-pojkvännen Måns Zelmerlöw, 35, som Marie var tillsammans med i tre och ett halvt år.

Annons

Paret träffades år 2008 och blev snabbt ett av Sveriges hetaste kändispar, men under 2011 tog det tvärt stopp när Måns valde att bryta upp. Anledningen han uppgav var att gnistan hade försvunnit i deras relation.

Idag är Måns gift med Ciara Zelmerlöw, 34, och de har tillsammans en son vid namn Albert, 3.

Marie Serneholt med dåvarande pojkvännen Måns Zelmerlöw på plats i Stockholm för att se Allsång på Skansen år 2011.
Marie Serneholt med dåvarande pojkvännen Måns Zelmerlöw på plats i Stockholm för att se Allsång på Skansen år 2011.

Marie Serneholt bryter tystnaden om Måns Zelmerlöw – så är relationen idag

Tv-personligheten och poddaren Bathina Philipsson bjöd i veckan in Marie till hennes podcast Bathinas skilda möten. Under pratstunden pratar de högt och lågt, om allt från A-Teens till programledarroller i kända TV4-format.

Annons

Men så halkar de in på ämnet, Marie Serneholts ex-pojkvän Måns Zelmerlöw, när de pratar om Maries nuvarande partner Fredric och hur hon känner kring att vara med någon som inte jobbar i samma bransch som henne själv.

.– Förut kunde jag känna att ”Åh det var lite bekvämt och skönt”, men så här med facit i hand föredrar jag det här. När det är någon som inte är insatt och allt inte handlar om jobbet, säger hon och fortsätter:

– Kriga är fel ord, vi stöttade ju varandra jag och Måns, men det är samma space som man är inte och stampar i. Man jobbar med samma människor och någonstans krigar om samma utrymme.

Marie Serneholt programledde Melodifestivalen med Rickard Olsson år 2011. Året innan var det Måns Zelmerlöw som programledde folkfesten.
Marie Serneholt programledde Melodifestivalen med Rickard Olsson år 2011. Året innan var det Måns Zelmerlöw som programledde folkfesten.

– Det kändes ju länge och ni var ju ett stort kändispar då, Måns och Marie. Hur är er relation idag?, frågar Bathina.

Annons

– Skulle jag träffa Måns idag så är det inga konstigheter, då skulle jag lätt snacka med honom. Ta en lunch tror jag nog inte att vi skulle boka in, riktigt där är vi inte, men skulle vi ses på samma tillställning är det klart att vi skulle snacka liksom, svarar Marie då.

Bathina drar en parallell till sitt eget liv och pratar mer generellt om hur det är att stöta på sitt ex. Det här med att det kan vara svårt att förstå att man någon gång varit intim med en människa som man inte har samma romantiska känslor till idag.

– Jag tycker också att det där är märkligt. Jag och Måns bodde grannar med några som fortfarande är vänner till mig. Så när jag är där är det ju väldigt märkligt att tänka att vi bodde i dörren bredvid och hade ett liv tillsammans. Det är märkligt, säger Marie Serneholt.

FOTO: Anders Wiklund / TT, Eero Hannukainen/TT

Annons