LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marie Serneholt visar upp stora familjelyckan – bilden avslöjar

13 sep, 2022 
Marie Serneholt
Familjelivet går som på räls för Marie Serneholt.
Tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist har dem tvillingarna Philip och Nicholas tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist.
Nu delar hon med sig av en ny familjelycka – se här!
Annons
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna

Den folkkära artisten Marie Serneholt, 39, har en lång och ikonisk karriär bakom sig. Hon startade sin musikkarriär i gruppen A-Teens. Sedan dess har Marie både tävlat och programlett Melodifestivalen, hon har även varit programledare för Bingolotto.

Men det slutar inte där vi har även sett artisten i huvudrollen i musikalen Grease, som modell för bland annat Maybelline och år 2015 var hon med i Let's dance där hon tog sig ända till final. Men förlorade tyvärr mot skidåkaren Ingemar Stenmark.

Marie Serneholt hyllar pojkvännen Fredric: ” Du och jag..”

Marie Serneholt är en fena på sociala medier. Det är ofta vi får ta del av hennes äventyr med familjen och hennes hyllningar till pojkvännen Fredric. Nyligen firade paret sin femårsdag något som artisten delade med sig av på Instagram. I en video visade Marie upp alla deras äventyr tillsammans och skrev:

”För 5 år sedan möttes du och jag på en strand i Cannes och där och då förändrades våra liv för alltid. Vi har hunnit med mycket under de här fem åren och vilken resa det varit. Vi har testats om och om igen och nu står vi här med våra två barn starkare än någonsin. Du och jag älskling. Alltid. Älskar dig”, skrev Marie på sin Instagram.

Annons

Marie Serneholt har tillsammans med pojkvännen Fredric tvillingarna Philip, 3, och Nicholas, 3. Artisten har tidigare berättat i Bathinas skilda möten att paret fick en liten chock när de fick reda på att de väntade barn. Eftersom de inte bara skulle få ett utan två barn.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, sa Marie.

Fina hyllningen till maken och sonen – visar upp familjelyckan

Men det är såklart inte bara pojkvännen som hyllas på hennes sociala medier. Hennes söner får också ta del av rampljuset på stjärnans Instagram. Nyligen verkade familjen vara ute på en skogstur och då passade artisten på att dela med sig av en fin hyllning till sonen Nicholas och maken Fredric.

I en bild på Instagram ser vi pojkvännen och sonen ute i skogen och på bilden har Marie klistrat dit ett stort hjärta.

Marie Serneholt
Screenshot Marie Serneholts Instagram.

Så fint tycker vi! Och nu lagom till hösten är en tripp ut till skogen fantastiskt mysigt.

FOTO TV4, TT

Annons