LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Marie Serneholt visar upp lyckan med pojkvännen Fredric Palmqvist

06 sep, 2022 
Felicia Hovryd
Artisten Maria Serneholt har en vit stickad tröja.
Marie Serneholt har tvillingarna Philip och Nicholas tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist. Nu delar hon den stora lyckan med Fredric – se här!
Annons
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna

Marie Serneholt, 39, startade sin musikkarriär i gruppen A-Teens. Sedan dess har Marie både tävlat och programlett Melodifestivalen, hon har även varit programledare för Bingolotto.

Vi har även sett henne i huvudrollen i musikalen Grease, som modell för bland annat Maybelline och år 2015 var hon med i Let's dance där hon tog sig till final.

Orden om att föda tvillingar: ”Mitt livs största chock”

Marie har sedan år 2017 varit tillsammans med pojkvän Fredric Palmqvist, 37, och tillsammans bor paret i Saltsjö-Boo utanför Stockholm med tvillingarna Philip, 3, och Nicholas, 3.

När paret fick reda på att de väntade barn fick de en liten chock, nämligen att de inte skulle få ett utan två barn. När Marie gästade podcasten Bathinas skilda möten berättade hon om chocken.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, sa Marie.

Annons

Marie berättade även i podden om anledningen till varför hon och Fredric inte har gift sig ännu.

– Jag drömmer om bröllop absolut, sedan så har det inte känts som att vi har varit där. Liksom planera bröllop mitt under allt det här med småbarnsår och en pandemi på det och alltihop, det har inte känts aktuellt. Så vi får se vad framtiden utvisar, men det hade varit trevligt.

Visar upp stora lyckan med pojkvännen Fredric – grattas av följarna

Nu visar Marie upp den stora lyckan med maken Fredric. Nyligen firade nämligen paret sin femårsdag och det firar Marie med att dela en video på Instagram med klipp från deras äventyr tillsammans.

”För 5 år sedan möttes du och jag på en strand i Cannes och där och då förändrades våra liv för alltid. Vi har hunnit med mycket under de här fem åren och vilken resa det varit. Vi har testats om och om igen och nu står vi här med våra två barn starkare än någonsin. Du och jag älskling. Alltid. Älskar dig”, skriver Marie på sin Instagram.

Under inlägget på Instagram strömmar det in kommentarer med gratulationer från följare till paret.

”SÅ fint! Stort grattis till er och kärleken!”, skriver sångerskan Sonja Aldén.

”Wow vad fint, börjar ju typ lipa väg hemma! grattis och kärlek till er!”, kommenterar SVT-profilen Malin Olsson.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons