LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Marie Serneholt visar upp gravidmagen på nya bilden: ”Det är...”

25 maj, 2022 
Marie med sin familj
Tv-personligheten Marie Serneholt har gjort succé hos svenska folket.
Tillsammans med sin pojkvän Fredric har hon även tvillingar.
Men nu visar hon upp gravidmagen!
Annons
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna

Marie Serneholt, 38, startade sin karriär i ett musikband som startades för att sjunga ABBA-covers. Året var 1998 och sedan dess har karriären tuffat på för Marie.

Idag tituleras hon som både sångerska, programledare och modell. Marie har både ställt upp och tävlat i Melodifestivalen men också programlett tävlingen tillsammans med Rickard Olsson. Dessutom har hon programlett flera andra program som exempelvis Bingolotto.

Utöver detta hade hon den kvinnliga huvudrollen i musikalen Grease, dubbat flera filmer och modellat för bland annat Maybelline.

2015 medverkade hon i Let's dance där hon dansade med Kristjan Lootus, paret dansade sig hela vägen till finalen men blev besegrade av Ingemar Stenmark som dansade med Cecilia Ehrling.

Marie har minst sagt ett mastigt cv!

Marie Serneholt om att föda tvillingar: ”Mitt livs största chock”

Marie och hennes pojkvän Fredric Palmqvist, 37, fann kärleken i varandra för ungefär fyra år sedan. Och inte långt efter kom de med den glada nyheten att de var gravida!

Annons

Det var inte bara ett barn som väntade i hennes mage, hon födde nämligen tvillingar som nu hunnit bli tre år gamla. Något hon berättade om i podcasten Bathinas skilda möten.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, säger Marie.

Hon berättar även om varför paret inte är gifta.

– Jag drömmer om bröllop absolut, sedan så har det inte känts som att vi har varit där. Liksom planera bröllop mitt under allt det här med småbarnsår och en pandemi på det och alltihop, det har inte känts aktuellt. Så vi får se vad framtiden utvisar, men det hade varit trevligt.

Visar upp gravidmagen igen – följarnas förvirring över bilden

På sin Instagram visar hon nu ännu en gång upp gravidmagen! På bilden poserar hon med en sommarklänning och skriver bland annat:

Annons

Att få bli mamma är tveklöst det största som hänt mig. Det har varit fyra år av sömnbrist, utmaningar, oro, trots och stress - men mer kärlek, glädje och lycka än vad jag någonsin trodde var möjligt! Tacksamheten jag känner över att just jag fick bli mamma till er - Philip och Nicholas är överväldigande.

I kommentarerna råder det en del förvirring bland följarna där vissa grattar henne och frågar om hon är gravid igen. Något hon svarar på:

Nej nej! Det är en gammal bild!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons