Marie Serneholt visar upp stora lyckan i familjen – nya bilderna avslöjar

11 maj, 2022 
Marie Serneholt och Fredric Palmqvist
Marie Serneholts små pojkar börjar bli stora.
Nu visar hon upp stora steget med en utav sönerna.
”Livets första”, skriver hon.
Annons
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna

Marie Serneholt, 38, och pojkvännen Fredric Palmqvist, 37, blev ett par för ungefär fyra år sedan. Och bara fyra månader efter att de blivit ett par var Marie gravid!

– Vi var väldigt kompatibla. Jag blev gravid när jag var 34 och födde tvillingarna när jag var 35, säger hon i Bathina Philipsons podd Bathinas skilda möten.

Idag har tvillingarna Philip och Nicholas redan hunnit bli hela tre år gamla.
I podden säger hon att hon blev oerhört chockad när hon hörde att hon väntade tvillingar.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, säger Marie i podden.

Maries Serneholts mammas ord innan ultraljudet

Även Maries mamma anade att Marie väntade tvillingar.

Annons

– Någon dag innan jag ska på första ultraljudet så säger mamma typ "vad skulle du säga om det är två?". Men, va? Varför skulle det vara det för? Tycker du att jag har en stor mage, eller vi har väl inte det i släkten? "Jo, men det har vi Marie, vi har det på min mammas sida och där är det ju ärftligt”, berättar Marie och fortsätter:

– Men jag tänkte inte så mycket på det ändå när jag skulle kliva in där och göra första ultraljudet. Jag hade mer en känsla av att vad ska jag få se egentligen? Lever barnet där inne? Ser allting okej ut? Vi skulle göra KUB-test samma dag så jag tänkte mer på de grejerna.

Visar upp lyckan med sonen – bilden avslöjar

Nu har som sagt sönerna blivit större och en av de har hunnit få sin livs första medalj. Det visar nu Marie stolt upp på Instagram med ett par riktigt söta bilder.

”Livets första”, skriver artisten till bilderna.

Annons
Annons