Följarna häpnar över Marie Serneholts privata bilder med tvillingsönerna

02 feb, 2022 
MARIE SERNEHOLT
Marie Serneholt är mamma till tvillingarna Philip och Nicholas. Detta är givetvis något som ska firas på internationella tvillingdagen! Nu reagerar följarna efter Maries nya bild med tvilling-killarna – se inlägget här.
Annons
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna
Marie Serneholts framtidsbesked om tvillingarna

Marie Serneholt, 38, och pojkvännen Fredric Palmqvist, 37, har två barn ihop, nämligen tvillingarna Philip, 3, och Nicholas, 3.

Marie är en av Sveriges mest folkkära artister och har under sin karriär haft många bollar i luften. Förutom att ha vara solo-artist har hon även varit en del av popgruppen A-Teens. Men Marie har även varit modell och programledare. Ett av programmen som fått äran att leda är Melodifestivalen.

Innan Marie fann kärleken i Fredric hade hon ett förhållande med Måns Zelmerlöw, 35, men för drygt tio år sedan valde de att gå skilda vägar. Idag lever Marie utanför Stockholm, i Saltsjö-Boo tillsammans med pojkvännen och de bedårande tvillingarna.

Marie Serneholt om beslutet kring skola för tvillingarna

Marie delar gärna med sig av sitt familjeliv med Fredric och barnen och på sociala medier och det är inte sällan som hon lägger upp bilder på barnen. Hennes följare är ofta överlyckliga att få se bilder på Philip och Nicholas, även om det ibland uppstår frågor.

Annons

En fråga som följarna haft under årens lopp är hur Marie ställer sig till att tvillingarna ska gå i samma klass, sedan när de börjar skolan. När Hänt träffade Marie på premiären av James Bond – No time to die berättade Marie hur hon och Fredric ser på den saken.

– Jag kan väl säga så här, jag tror vi talar för oss båda, att det har varit väldigt viktigt att de två får vara sina egna individer. Just nu går de på samma förskola, i samma barngrupp, men jag tror att man får följa dem och deras personligheter och hur de utvecklas liksom, sa hon då till Hänt.

Starka reaktioner efter nya bilderna på tvillingarna

Nu är det återigen hög tid att prata om tvillingarna Philip och Nicholas! Det är ju nämligen den internationella tvillingdagen och det är givetvis något som Marie vill hylla. I ett inlägg på Instagram skriver Marie:

”Grattis på internationella tvillingdagen Philip och Nicholas! Mamma älskar er mer än ord kan beskriva. Vilken fantastisk resa vi gör tillsammans.”, och i kommentarsfältet kryllar det nu av stöttande följare.

Annons

”Grattis gullisar!!”, skriver en.

”Men va gulligt”, skriver en annan.

”Det är fantastiskt att vara tvillingmamma både till småttingar och när de väl blir vuxna”, konstaterar en tredje.

FOTO: Hans Shimoda/TT, INSTAGRAM

Annons