LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tacoparet avslöjar ovanliga namnvalet till nyfödda dottern

10 maj, 2022 
Tacoparet har efter en turbulent förlossning äntligen fått välkomna sin dotter till jorden.
Tiden efter förlossningen har däremot varit tuff.
Men nu avslöjas det ovanliga namnet till nyfödda dottern.
Annons
Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastetBrand logo
Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastet

Kanske vårt mest omtalade Gift vid första ögonkastet-par har fått sitt första barn – nämligen Sofia Lindhe och Anton Pehrson.

Paret fann kärleken i varandra under fjolårets säsong av Gift vid första ögonkastet och kom att bli taco-paret hos tittarna. Anledningen? De delade sin starka kärlek för maträtten.

När inspelningarna var slut fortsatte paret att vara gifta och reste runt i Sverige i en skåpbil, innan de gemensamt bosatte sig i Åre. Dessutom är de nyblivna föräldrar!

Tuffa tiden efter förlossningen

Paret meddelade på Instagram att efter en lång och jobbig förlossning har det nu kommit en liten flicka till jorden.

Annons

”Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37! Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra.”, skriver de.

Och tiden efter förlossningen blev inte heller som de tänkt sig. En vecka senare berättade paret att de fortfarande ligger kvar på sjukhuset efter att hon drabbats av en infektion till följd av förlossningen.

”Kvar på sjukhuset! Idag har det gått en vecka sen vi blev tre och den har bjudit på fler känslor än vad vi trodde fanns. Jag har hög feber pga en infektion som vi inte vet var den kommer ifrån. Det hålls också extra koll på bebis som trots allt är världens snällaste och duktigaste tjej”, skriver paret på Instagram och fortsätter:

”Nu vill vi bara bli friska och åka hem för att starta vårt riktiga liv. Samtidigt är vi enormt tacksamma över att vi är på rätt plats och blir väl omhändertagna!”

Annons

Taco-paret avslöjar ovanliga namnet

Under gårdagen meddelade de på sin gemensamma Instagram att de äntligen fått komma hem. Kort därpå återvände de dock till sjukhuset men Sofia har nu blivit omplåstrad och hoppas nu på att det ska vända.

Vad som är mest frustrerande i det hela är att när man vill ge hela sig själv till en ny liten människa så samarbetar inte kroppen som känns helt söndermanglad. Ett som är säkert att när det här är över kommer vi kunna klara av vad som helst tillsammans!” skriver Sofia på Instagram.

Under dagen avslöjade de namnet på lilla tjejen – Liv Vilhelmina Lindhe.

Enligt SCB är det 5 297 personer som har Liv som tilltalsnamn.

FOTO: Ulrika Malm ULM/Instagram

Annons