Tacoparets tuffa bakslag efter dotterns födsel – svåra sjukdomsbeskedet

Sofia och Anton.

Gift vid första ögonkastet-paret Sofia och Anton välkomnade nyligen sitt första barn.
Men efter förlossningen har tillvaron inte blivit som tänkt. Nu berättar Sofia om sjukdomen.
”Kvar på sjukhuset”, skriver paret.
Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastet
0:43

Efter reklamen: Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastet

(0:43)

Slå på ljud

De nykära tv-profilerna Sofia Lindhe och Anton Pehrson blev snabbt Tacoparet med hela svenska folket. Detta efter deras medverkan i SVT:s program Gift vid första ögonkastet ifjol.

För bara någon vecka sedan välkomnade makarna deras första barn tillsammans. Men nu berättar Sofia att de fortfarandet är kvar på sjukhuset – på grund av sjukdom. Läs orden om läget här.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Välkomnade bebisen efter tuffa förlossningen: ”Lilla tjej”

Sofia och Anton har ett gemensamt Instagram-konto där de uppdaterar om tillvaron efter programmet. I höstas avslöjade makarna att de var gravida och de visade även upp en bild från förlossningen.

”Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37! Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra. Mer uppdateringar kommer när vi har landat i allt!”, skrev de då.

Drabbad av infektion: ”Vill vi bara bli friska och åka hem”

Men nu berättar Sofia att hon har blivit drabbad av en infektion efter förlossningen. Men trots det tuffa baklaget är hon tacksam över vården och hur väl omhändertagna de blir på plats.

”Kvar på sjukhuset! Idag har det gått en vecka sen vi blev tre och den har bjudit på fler känslor än vad vi trodde fanns. Jag har hög feber pga en infektion som vi inte vet var den kommer ifrån. Det hålls också extra koll på bebis som trots allt är världens snällaste och duktigaste tjej”, skriver paret på Instagram och fortsätter:

”Nu vill vi bara bli friska och åka hem för att starta vårt riktiga liv. Samtidigt är vi enormt tacksamma över att vi är på rätt plats och blir väl omhändertagna!”

FOTO: SVT / Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN