Doktor Mikaels ödesbesked om Lotta Engberg – så blir framtiden

DOKTOR MIKAEL SANDSTRÖM, LOTTA ENGBERG
Exklusivt

Mikael Sandström och Lotta Engberg kommer tillbringa en stor del av sommaren på olika håll.
Lotta jobbar på Liseberg och Mikael ska skriva på sin bok från det gemensamma landstället i skärgården.
Men nu kan Mikael avslöja hur framtiden ser ut för sambon Lotta.
Tre snabba frågor med Mikael Sandström
0:58

Efter reklamen: Tre snabba frågor med Mikael Sandström

(0:58)

Slå på ljud

Lotta Engberg, 59, och Mikael Sandström, 64, är minst sagt ett av våra mest omtalade kändispar. De båda är ständigt aktuella och syns i tv-rutan på bästa sändningstid.

Lotta är just nu aktuell med långköraren Lotta på Liseberg, och har dessutom spelat in Fångarna på fortet och Bingolotto under våren.

Mikael syns varje vecka i Nyhetsmorgon där hans alias är Doktor Mikael och han får chansen att hjälpa folk med frågor kring hälsa. Nu däremot har han tagit ett välförtjänt sommaruppehåll och ska fokusera på att skriva klart sin bok, något han tidigare berättat för Hänt.

Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”

Se klippet här!

Planen om att bosätta sig utomlands

Det var för drygt ett år sedan som paret tog det stora steget att flytta ihop och bli sambos i den gemensamma villan i Göteborg. Men i en tidigare intervju har de även avslöjat att det finns en dröm om att bosätta sig utomlands.

När Hänt nyligen pratade med Mikael kunde han berätta att det just nu inte finns tid för det och att det kanske mest är Lotta som är sugen på ett husköp i Spanien.

– Det är nog mest Lotta som har de tankarna men det är ingenting som vi hinner titta på, i alla fall inte i år. Nu får vi landa i det här och fixa med sommarstället här, sa Mikael då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Doktor Mikaels avslöjande – så ser framtiden för Lotta ut

Sedan Sanna Nielsen förra veckan kom med chockbeskedet att detta blir hennes sista sommar som allsångsledare så har det börjat spekuleras i vem den nya efterträdaren kommer att bli. Ett namn som dykt upp i kommentarsfälten är då just Lotta – som för tillfället leder Göteborgs version av allsången – Lotta på Liseberg.

När Hänt nåt Mikael passar vi på att fråga hur framtiden ser ut.

Jag kan inte svara för Lotta men hon är ju onekligen Liseberg personifierad. Hon har dessutom nyligen fått Göteborgs kulturpris och blivit en egen spårvagn. Så att hon skulle lämna Götet är inte troligt. Dessutom har de väl 20-årsjubileum nästa år? Stor grej!” skriver Mikael i ett sms till Hänt.

Vi på Hänt hälsar stort grattis till Lotta som fått Göteborgs kulturpris! Och vem som tar över stafettpinnen efter Sanna återstår helt enkelt att se.

Breaking
Lindsay Lohan gifter sig – stora bröllopslyckan med finansmannen

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN