ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Därför försvinner doktor Mikael från Nyhetsmorgon

20 jun, 2022 
Mikael Sandström
Doktor Mikael Sandström är en tittarfavorit i TV4:s Nyhetsmorgon.
Men snart försvinner överläkaren från programmet – här är anledningen bakom beslutet.
Läs allt här!
Annons
Mikael Sandström om framtiden i Nyhetsmorgon
Mikael Sandström om framtiden i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon är ett av TV4:s absolut mest folkkära program och någon som kommit att bli en omtyckt profil från programmet är Mikael Sandström, 64. För tv-tittarna är han mer känd som doktor Mikael.

I Nyhetsmorgon hjälper Mikael svenskarna att reda ut olika sjukdomar och åkommor. Varje vecka tas nya ämnen upp där överläkaren informerar med sin expertis.

Men nu försvinner överläkaren snart. Läs varför här!

Därför saknades Mikael under Lotta på Liseberg-premiären

Det är inte bara Mikael som är en omtyckt profil på kanalen även hans kärlek Lotta Engberg, 59, gör succé med program som Lotta på Liseberg och Bingolotto.

Premiären av årets Lotta på Liseberg blev som vanligt väl uppskattat av tittarna men Mikael fanns dessvärre inte på plats i publiken. Anledningen till detta var att han befann sig i Stockholm för att spela in just Nyhetsmorgon.

Annons

Mikael har dock avslöjat för Hänt att han kommer att finnas på plats under säsongen vid flertal tillfällen framöver.

Mikael Sandström försvinner från Nyhetsmorgon – egna orden om beslutet

Men inte nog med att Mikael då saknades i Lotta på Liseberg. Nu står det nu klart att han dessutom försvinner från tv-rutan under morgnarna. För Hänt berättar nu överläkaren att han fattat ett beslut som träder i kraft relativt snart.

– Jag kör Nyhetsmorgon sista midsommarveckan och sen är det sommaruppehåll för min del, berättar han för Hänt och fortsätter:

– Jag ska skriva bok i sommar, eller jag ska fortsätta skriva bok. Jag har redan skrivit redigeringsarbetet på boken som jag hoppas ska komma ut i mars, säger Mikael till Hänt.

Annons

Skrivandet tänker Mikael fokusera på samtidigt som han njuter av sommaren på landstället som ligger på Flatholmen i Bohuslän. En sommar i Sverige räcker nämligen gott och väl för Mikael. Lotta däremot, hoppas att paret även ska skaffa sig en bostad i Spanien, läs mer om det här!

Stort lycka till med bokskrivandet säger vi till Mikael!

Foto: TV4/TT

Annons