BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Lindsay Lohan gifter sig – stora bröllopslyckan med finansmannen

02 jul, 2022 
Skådespelerskan Lindsey Lohan har gift sig.
Efter att tidigare blivit dömd till fängelse inte bara en utan två gånger verkar livet ordnat upp sig för henne.
Nu visar hon upp bröllopslyckan med den nyblivna maken.
Annons
Här tar Honey Boo Boo över intervjun med sten, sax, påseBrand logo
Här tar Honey Boo Boo över intervjun med sten, sax, påse

Den stora skådespelerskan Lindsay Lohan, 36, har gift sig. Äktenskapet gick igenom bara timmar innan hennes egen födelsedag.

Det var i november förra året som hon gick ut med att hon förlovat sig med finansmannen Bader Shammas, 35. Paret träffades när hon bodde i Dubai, skriver Page Six.

Och nu har alltså bröllopet skett och det lyckliga paret har sagt ja till varandra.

Lindsey dömd till fängelse – två gånger

Karriären som skådespelerska har gått som på räls för Lindsay med stora roller i välkända filmer. Hon hade sin första roll redan som elvaåring i Föräldrarfällan och fick sedan sitt stora genombrott i filmen Mean girls.

Men på den privata fronten har det varit lite av en kamp. Under de senaste åren har hon haft ett drogmissbruk och dömts till fängelse för att ha stulit ett dyrt halsband och för att ha misskött sin skyddstillsyn.

Dessutom har hon även dömts för kokaininnehav och åkt fast för rattfylla två gånger.

Men nu verkar livet ha ordnat upp sig för Lindsey, på sin Instagram visar hon glatt upp sin vigselring tillsammans med den nyblivna maken.

FOTO: TT/Instagram

Annons