Robinson-Peters avslöjande om hälsokampen på ön – bortklippta scenenerna

Robinson-Peter.
Exklusivt

I söndagens avsnitt av Robinson är Peter märkbart utmattad efter torsdagens tävling.
I en intervju med Hänt öppnar han upp och berättar om kollapsen som tittarna inte fick se.
– Jag har ju lite problem med hälsan efter detta, berättar Peter.
0:51

Efter reklamen: Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

(0:51)

I torsdagens avsnitt av Robinson 2022 kastades hela tävlingen om helt och hållet. Den här gången innebar det att två helt nya lag bildades och lagkaptenerna för Lag nord och Lag öst, Peter Szabo, 31, och Mattias Pettersson, 52, fick välja nya lagmedlemmar åt varandra.

Direkt därefter väntade veckans Robinsontävling, det vill säga den tävling där det avgörs vilket lag som tvingas till öråd. Och den här tävlingen tog verkligen på krafterna.

– Ja, jag tar ju ut mig ganska mycket i den här tävlingen. Jag har ju pratat om min bakgrund inom idrott… men jag har ju aldrig gått på svält i mitt liv, säger Peter när vi når honom.

Därför bär Robinson-Joel mössa – i 40 graders värme

Robinson-Peters avslöjande om hälsokampen på ön: ”Återkommande problem”

När vi pratar vidare om tävlingen berättar Peter att han var imponerad av den nya lagkamraten Filip Johansson, 32. De tog igen ett enormt avstånd till motståndarlaget och vann mot alla odds!

– Jag är faktiskt förvånad själv att jag hade så mycket vilja och ork att pusha på. Att Filip och jag pushar igenom, även om jag var dragloket, säger Peter till Hänt.

Och i söndagens avsnitt är Peter märkbart påverkad efter tävlingen. När laget belönas med lite mat blir han så glad att han nämner att han trodde att han skulle svimma igen.

Här firar Lag nord i vattnet efter vinsten i torsdagens Robinsontävling.

Här firar Lag nord i vattnet efter vinsten i torsdagens Robinsontävling.

FOTO: TV4

Vadå igen? Vi ringer upp Peter för att fråga om det och han öppnar då upp om den svåra häslokampen som tävlingen utlöste.

– När jag tog den här svansen från Mattias så bara slocknade ögonen. Jag hade svårt att hålla uppe mig själv. Shevin hjälpte mig att hålla mig ovanför vattenytan, berättar han och fortsätter:

– Efteråt så har jag lite problem att ja… vara pigg helt enkelt. Jag vet inte vad jag får säga, men jag har ju lite problem med hälsan efter detta. Svårt att återhämta mig.

Fick du hjälp av läkarna på plats?

– Läkarna kan inte göra så mycket mer än att rekommendera vätska. De fick ju inte ge oss någon mat. Men man är på ett kaloriunderskott och mitt blodtryck blev därför väldigt lågt. Från sittande till stående orkar inte blodet pumpa runt. Så jag slocknar. Jag hade återkommande problem med mitt blodtryck och svimningar efter den här tävlingen.

När vi frågar om det någon gång blev så allvarligt att produktionen var tvungen att ingripa blir svaret starkt jakande. Peter berättar också att han mår bra idag och alltså inte har några långvariga men efter hälsoproblematiken på ön.

Här hjälper lagkamraten Shevin Urgun, 28, Peter upp över vattenytan.

Här hjälper lagkamraten Shevin Urgun, 28, Peter upp över vattenytan.

FOTO: TV4

Filip Dikmens kamp i Let’s Dance: ”Kan inte hålla tillbaka”

Se klippet här!

Bortklippta scenenerna i Robinson – Peters avslöjande efter händelsen: “Ska inte se dåligt ut”

Under intervjun spekulerar Peter i varför han tror att TV4 valde att klippa bort scenerna när han svimmar.

– Det är ingenting jag tror att produktionen ville ha med med eller visa. Att vi var i kanske ett sämre skick, säger han.

Varför tror du att de valde att göra så?

– Det är som med Joel. Saker och ting är klippt så att det ska bli spännande, men det ska inte se dåligt ut för produktionen. Vi var inte alltid överens, det var en del bråk med produktionen off camera. Det kändes inte alltid som att de hade vårt best intrest at heart, berättar Peter för Hänt.

Vi gissar att tittarna kommer bli varse Peters hälsotillstånd så småningom. Skönt att han mår bra idag i alla fall!

LÄS OCKSÅ: Nya deltagarna i Robinson väcker stor ilska bland tittarna: ”Attans”

LÄS OCKSÅ: TV4:s tabbe avslöjad – Robinson-Mattias berättar: ”Hade missat...”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!