ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Robinson-Filips sexavslöjande – detaljerna om lagkamraterna

07 apr, 2022 
Robinson-Filip.
Det sjukdomsdrabbade Lag Syd har verkligen gjort ett intryck hos tv-tittarna.
Nu avslöjar deltagaren Filip allting om den sexuella frustrationen i lägret.
– Man måste släppa det köttsliga begäret, berättar han för Hänt.
Annons
Sandra Robinson Brand logo
Sandra Robinson

Årets säsong av överlevnadsprogrammet Robinson är i full gång och de som följt programmet är väl medvetna om att det är långt ifrån en vanlig säsong i år.

Lag Syd har drabbats av magsjuka och salmonella, och flera deltagare har även behövt lämna på grund av att de smittats av covid-19. Ja, en händelserik säsong med andra ord.

Men någon som fortfarande är kvar på ön är deltagaren Filip Johansson, 32. I en intervju med Hänt avslöjar han nu detaljer om de intima frågorna alla undrar om.

Robinson-Filip om onanin på ön – ärliga orden lagkamratens behov

Det började med att Filip hade en frågestund på Instagram. En följare frågade då om någon i Lag Syd onanerade i lägret och hur det i sådana fall gick till.

Annons

– Det där handlade egentligen kort och gott om att vi skojade lite. Man är ju på en ganska låst plats och är det någon som har några behov så var det roligt att folk undrade var man skulle kunna onanera, berättar han för Hänt.

– Gruppen hade ett stående skämt att ja, det är väl biktbåset som gäller om man är så desperat.

I hans svar till följarna på Instagram säger Filip att han inte vill nämna någon vid namn, men när vi når honom är han ganska öppen med vem det var han syftade på.

– Det var Isabella som ställde frågan. Vi andra var väl ganska öppna med att ”Vi är på en Robinson-ö, vi har inga sådana behov”. Men ja, hon var ganska nyfiken på våra svar. Jag tycker det var kul!

Skärmdump på Filips frågestund där den intima frågan ställs.
Skärmdump på Filips frågestund där den intima frågan ställs.

Därför valde Robinson-Filip att inte onanera på ön: ”Släppa det köttsliga begäret”

Hur Filip själv kände gällande lagkamraternas sexuella frustration var dock tydligt. Biktbåset, där det stod en kamera, var inte den mest optimala platsen för onani enligt Filip.

Annons

– Jag tycker att det är idiotiskt. Jag undrade hur folk tänkte. Jag tror ingen gjorde det!, säger han.

Hur kände du själv? Upplevde du någon sexuell frustration, eller var hjärnan för upptagen med att tänka på mat?

– Jag har inte den problematiken. Det här låter konstigt, men jag förbereder mig alltid innan jag åker iväg på sådana här större äventyr. Jag distanserar mig från sexuella begär.

Okej vad spännande, hur förbereder man sig inför något sådant?

– Någon vecka innan, säg att man kort och gott, slutar med sexuellt umgänge eller att röra sig själv. Det är precis som fotbollsspelare eller elitidrottare gör för att fokusera på uppgiften. Man måste släppa det köttsliga begäret.

FOTO: TV4

Annons