Därför bär Robinson-Joel mössa – i 40 graders värme

ROBINSON 2022

Robinson 2022 spelas minst sagt in på varmare breddgrader.
Men hur kommer det sig då att Joel går runt och bär en mössa?
Hänt vet svaret!
1:02

Efter reklamen: Robinson-Joel bryter ihop efter gruppens beteende: "Motbjudande"

(1:02)

Slå på ljud

Ävertyrsprogrammet där deltagarna ska överleva på en öde ö med sina lag, tävla mot varandra och försöka ta sig hela vägen till vinsten av den prestigefulla statyetten – Robinson 2022.

Årets säsong kokar av både det ena och det andra. Sjukdomar har härjat i lag Syd då de blev drabbade av corona och var tvungna att skicka hem nästan hela laget. Lag Nord har dessutom problem med kemin deltagarna emellan. Något som uppmärksammats mycket hos tittarna.

Joel Häggblom, 25, är en deltagare som fått stå ut med mycket under programmets gång. Han har gång på gång uppmärksammat att han känner sig utfryst från resterande deltagare i laget.

Märthas besvikelse direkt efter vigseln i Gift vid första ögonkastet

Se klippet här!

Därför fick Joel inte tävla i pristävlingen

Tidigare i veckan under en pristävling var lag Nord tvungna att ställa en deltagare som inte skulle få tävla, eftersom lag Öst är en deltagare färre. Då togs beslutet att Joel var den som fick avstå kvällens tävling.

– Ja det var ett självklart val. För som du själv kan tänka dig så får ni ju inte se allt. Det som man inte får veta är ju att Jessica och Shevin varit satta tidigare och då får inte de bli satta för tävling igen. Så då var det mellan mig och Joel och jag anser att jag är starkare än Joel fysiskt så därför valde jag mig själv, säger Peter Szabo, 31, till Hänt om anledningen till varför de valde att ställa Joel.

Jessica Jonasson, 40, berättar även hon för Hänt att det stod mellan Peter och Joel inför beslutet. Hon säger däremot att det inte hade något med den pågående konflikten i laget att göra när beslutet togs.

Lance Hedmans verkliga relation till bonuspappan Louie avslöjad

Svaret om Joels mössa – efter alla frågor

Som känt så utspelar sig årets säsong av Robinson i Dominikanska republiken, vid Karibiska havet, något som TV4 har tidigare berättat för Hänt. Och visst ser det makalöst varmt ut? Deltagarna tillbringar dagarna på stranden i badkläder och i Lag syd var många även helt nakna – något som dessvärre klipptes bort.

Joel däremot går runt med en mössa på huvudet. Varför då? Här är hans svar!

Jag brände sönder min hårbotten väldigt tidigt i programmet. Och vi hade ju bara en enda huvudbonad med oss.. så jag fick stå mitt kast. Visst var det varmt!”, förklarar Joel i ett meddelande till Hänt.

Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!