Tittarnas stora ilska efter beteendet mot Joel i Robinson 2022

Joel Hägglund

Efter söndagens avsnitt av Robinson väcks ilska hos tv-tittarna.
Fansen rasar mot hur Joel Hägglund behandlas av sina lagkamraterna efter örådet.
– Behandlar inte honom med respekt, hälsar en person i en kommentar.
1:02

Efter reklamen: Robinson-Joel bryter ihop efter gruppens beteende: "Motbjudande"

(1:02)

Tv-programmet Robinson är i full gång och en hel del har hänt sedan premiären. Flera deltagare har tvingats lämna inspelningen på ön efter att ha testat positivt för covid-19.

En som har klarat sig från sjukdom är Joel Hägglund, 25, från lag nord, men trots det har hans medverkan i programmet varit långt ifrån en dans på rosor. Joel har känt sig utfryst från laget och inte riktigt kommit in i gänget.

I söndagens avsnitt vann Joel en tävling som gav honom makten att ge en extra-röst till någon i lag öst. Eftersom Joel är ett stort fan av Mattias Pettersson, 52, från Robinson 2020, lät han sig inte övertalas och gick emot gruppens vilja. Ett beslut som ledde till att Joel fick sina lagmedlemmar emot sig då de tyckte att han valde ”jaget” före laget.

Lasseman visar upp nya huset efter renoveringen

Robinson-Shevin om relation med Joel idag efter allt drama

När Hänt når deltagaren Shevin berättar hon att hon tyckte väldigt synd om Joel under inspelningarna. Han mådde uppenbarligen inte speciellt bra och fick laget emot sig.

– Jag var verkligen orolig över hur han mådde. Jag pratade med Jessica och Peter och sa att jag var orolig, säger Shevin till Hänt och fortsätter:

– Vi alla uttryckte oro men att vi också blev irriterade över till exempel när han skrev Mattias namn. Det är de besluten, de själviska besluten, som vi tyckte var fel där och då. Men det var gulligt till en början, det var jättegulligt att han blev så starstrucked, det uttryckte jag.

Benjamin Ingrossos tabbe – här går allt fel

Se klippet här!

Tv-tittarna rasar efter Robinson-deltagarnas beteende

Att laget vänder sig emot Joel i Robinson har fått en hel del tittare att reagera starkt. Många tycker helt enkelt att Joel förtjänade att bli behandlat på ett bättre sätt.

”Det var en individuell tävling och Joel vann. Då var det hans val vilken som skulle få extra rösten. Heja Joel och stå på dig!”, hälsar en person.

”Hans lagkamrater behandlar inte honom med respekt. Synd han inte hamnade i ett trevligt lag”, skriver en tittare och varpå en annan instämmer:

”Vuxenmobbning deluxe… önskar att jag själv var där. Hade satt ner foten”.

Det är tydligt att många tittare hejar på Joel och han får en hel del sympatier i kommentarsfältet. Han verkar alltså vara en favorit hemma i sofforna!

”Heja Joel! Övriga i lag Nord sysslar med mobbning och det klarar inte jag av. Lägg av med det!!”.

”Omogna lag(kamrater)stackaren råkade ut för. Hoppas Joel vinner!”.

LÄS OCKSÅ: Robinson-Shevins ord om händelsen med Joel – så är deras relation idag

LÄS OCKSÅ: Robinson-Peter Szabos nya flickvän – berättar om kärleken

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!