Robinson-Shevins ord om händelsen med Joel – så är deras relation idag

Exklusivt

I Robinsons Lag nord har det uppstått en del konflikter i lägret och Joel känner sig utfryst. Nu berättar lagkamraten Shevin om hennes syn på saken och hur deras relation är idag.
– Jag tyckte jättesynd om honom, säger hon till Hänt.
0:20

Efter reklamen: Shevin Urgun hårda ord till Joel Hägglund i Robinson: ”Inte att lita på”

(0:20)

Robinson 2022 är i full gång och hittills har redan otroligt mycket hunnit hända. Fem deltagare har tvingats lämna på grund av covid och veteranerna från Gränslandet har bildat Lag öst.

I Lag nord har man lyckligtvis klarat sig från sjukdom, men i lägret har deltagaren Joel Häggblom, 25, känt sig utfryst. I söndagens avsnitt vann han en tävling som gav honom makten att ge en extra-röst till någon i Lag öst. Eftersom Joel är ett stort fan av Mattias Pettersson, 52, från Robinson 2020, lät han sig inte övertalas och gick emot gruppens vilja.

Den här handlingen ledde till att Joel fick sina lagmedlemmar emot sig då de tyckte att han valde "jaget" före laget. På sociala medier har många tittare uttryckt att de tycker att det är mobbning som sker i Lag nord och den som har fått ta den största smällen är Shevin Urgun, 28.

Privata bilderna på Bella och Christina – nu avslöjas det

Robinson-Shevins ord om situationen med Joel

När Hänt når Shevin berättar hon hur det egentligen gick till i lägret och det är mycket som tittarna inte får se.

– Joel mådde skitdåligt, alltså jag tyckte jättesynd om honom, det gjorde jag. Vid ett tillfälle uttryckte jag en oro för jag var genuint oroad för hans mående redan under ett tidigt skede i Robinson, säger Shevin till Hänt.

ROBINSON 2022

Joel kände sig utfryst och mobbad av gruppen.

FOTO: TV4

Även om Shevin tyckte väldigt synd om Joel över hur dåligt han mådde så menar hon att det är besluten han tog som gjorde att han fick laget emot sig.

– Jag uttrycker mig väldigt hårt, det gör jag, ibland har jag inget filter, men det är inte bad intentions. Jag var verkligen orolig över hur han mådde. Jag pratade med Jessica och Peter och sa att jag var orolig, säger Shevin och fortsätter:

– Vi alla uttryckte oro men att vi också blev irriterade över till exempel när han skrev Mattias namn. Det är de besluten, de själviska besluten, som vi tyckte var fel där och då. Men det var gulligt till en början, det var jättegulligt att han blev så starstrucked, det uttryckte jag.

Så är Shevins relation till Joel idag – efter inspelningarna

Efter Robinson har Shevin främst haft kontakt med lagkompisarna Peter Szabo och Jessica Jonasson och nu berättar hon också hur relationen till Joel ser ut idag.

– Alltså idag, jag och Joel pratar ju inte. Jag tycker fortfarande synd om honom och hur han mådde, men jag blir ju också såhär att gamla känslor börjar välla upp igen när jag kollar på avsnitten, säger hon till Hänt och tillägger:

– Jag tror att det är ömsesidigt faktiskt. Jag vågar inte tala för honom men jag tror att det är ömsesidigt. Ingen av oss har hört av sig.

LÄS OCKSÅ: Robinson-Joels egna ord om utfrysningen i Lag Nord: ”Väldigt jobbigt”

Här tar Joel beslutet som får laget att vända honom ryggen: "Idiotiskt"

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!