Robinson-profilen visar upp privata bilderna på Isabella och Christina

CHRISTINA NORDBACK, ISABELLA RESMARKER

Robinson fick ett abrupt slut för deltagarna Isabella och Christina.
De testades positivt för corona och tvingades då isolera sig på ett hotell i drygt två veckor.
Nu har nya bilder från deras karantän ihop kommit fram.
1:02

Efter reklamen: Se den historiska händelsen i Robinson som chockar alla

(1:02)

Robinson 2022 är i full gång och det är minst sagt en händelserik säsong. I lag syd återstår nu endast två deltagare då alla andra i laget tvingats lämna på grund av att de insjuknat i corona.

Deltagaren Christina Nordback, 34, har tidigare berättat för Hänt om hur smittan egentligen tog sig in i lägret.

– Jag satt i karantän helt isolerad och har tagit alla tester under min resa från Göteborg, till Stockholm, till Paris och sedan vidare till Dominikanska republiken. Men redan på tåget från Göteborg till Stockholm sitter jag bredvid en ungdom som sitter och hostar lite. Så jag blir lite stressad av det men alla har ju munskydd och sådär… Förutom personen som sitter och hostar!, sa Christina.

Därför tror följarna att Bianca är singel – uttalandet oroar

Bella och Christina isolerades på hotell efter insjuknandet

Med andra ord var det Christina som blivit smittad av viruset och smittade i sin tur de andra.

– Ja, det är jag ju säker på. Jag var den som började hosta först också. Nej men det är jättejobbigt och jag varnade ju de andra, sa Christina till Hänt.

Christina och Isabella ”Bella” Resmarker, 26, var först ut i lag syd med att testa positivt för corona. De fördes då blixtsnabbt till sjukhus för att ta fler prover och mycket riktigt var det corona och de tvingades isolera sig på ett hotellrum.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robinson-profilernas tid i karantän – bilderna avslöjar

Att vara inlåsta på ett hotellrum i drygt två veckor ledde till att Bella och Christina fick göra sitt bästa för att sysselsätta sig själva. I en live-sänd intervju med Hänt berättade de att att de hade träningsläger på rummet men det fanns även en intim stund mellan tjejerna.

– Det ballade ur. Vi blev galna för vi var inlåsta. Jag måste nog hålla lite på det. Vi försökte roa oss så gott vi kunde. Åh gud, jag kan inte säga det, sa Bella till Hänt.

Även Christina har berättat för Hänt om den intima händelsen:

– Jag och Bella har en väldigt speciell relation. Absolut, jag har kysst Bella. Bella är en av mina närmsta människor i livet. Jag tycker hon är fantastisk och vi är så bra vänner.

Sandra Robinson

Se klippet här!

I den live-sända intervju med Hänt berättade deltagaren Per Grape, 42, som också tvingades lämna på grund av covid, att han dokumenterat tiden i karantän. Nu har bilder läckt ut från ”efterlandet” och det ser onekligen ut som att Bella och Christina hade kul och gjorde det bästa av situationen.

INSTAGRAM

Bella och Christina skoj-bråkar på stranden.

FOTO: INSTAGRAM
INSTAGRAM

Bella brottar ner Christina.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!