Robinson-Isabella avslöjar bortklippta nakenscenerna – händelsen med Per

ROBINSON 2022
Exklusivt

Isabella "Bella" Resmarker var en av dem som tvingades lämna Robinson på grund av corona och besvikelsen var total. Men det finns faktiskt något som gjorde henne ännu mer besviken.
– Jag är skitsur, säger hon till Hänt.
0:43

Efter reklamen: Pers ilska mot Hannas lögn i Robinson: ”Hockeypuck rätt i nyllet”

(0:43)

Slå på ljud

Robinson 2022 är i full gång och deltagarna befinner sig vid Karibiska havet, närmare bestämt i Dominikanska republiken.

Vid det här laget har deltagarna varit på plats i 14 dagar och på den tiden har otroligt mycket hunnit hända. Bland annat har Lag syd drabbats av matförgiftning, magsjuka, diarré, salmonella och corona. Veteranerna på Gränslandet har kommit in i Robinson och bildat Lag öst och Lag nord kämpar vidare, men utan sin "mamma" och "pappa" i form av Angela Praxedes, 45, och Gorm Hallberg Lange, 61.

Med tanke på att fem personer i Lag syd fick corona har laget bara två medlemmar kvar som håller sig isolerade på sin strand. Isabella "Bella" Resmarker, 26, är en av dem som tvingades lämna tävlingen på grund av covid.

Biancas helg med Benjamins nya flamma

Bellas ilska mot bortklippta nakenscenerna i Robinson

Men det är faktiskt inte att ha smittats av covid som är den största besvikelsen för Bella. I en live-sänd intervju på Instagram berättar hon för Hänt vad den största besvikelsen berodde på.

– Det är det bortklippta materialet som jag är mest besviken över, corona är jag mindre besviken över. Att vi inte fick vara nakna är verkligen största besvikelsen, sedan kommer covid då. Jag menar nakenheten var ju bättre än naked and afraid, säger Bella och fortsätter:

– Ja men jag är skitsur. De har ju missat allt gött material på oss liksom. Vafan alltså. Det är jag besviken på, att man inte fick se det där.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

ROBINSON 2022

Per blev också smittad av covid och tvingades lämna.

FOTO: TV4

Robinson-Bellas avslöjande om Per utan kläder

Men det var inte bara Bella som var naken. I princip hela Lag syd gick gärna runt nakna och Bella tyckte att Per Grape, 42, var lite extra intressant.

– Det finns ju en scen där jag var topplös, vilket jag var i och för sig var hela tiden. Vi var nakna hela tiden! Jag vet inte hur många gånger jag har sett Pers snopp liksom, säger Bella och fortsätter:

– Jag har stått och stirrat på den utan att ens skämmas liksom. Det var lite som Eva och Adam för första gången.

I samma intervju inflikar Per att Bella definitivt var intresserad och skämdes inte det minsta.

– Du var helt skamlös!, säger Per i intervjun.

– Ja alltså jag var helt skamlös, jag kunde verkligen gå fram och bara titta. Jag har ju inte sett så många snoppar och där stod Per med sin penis och dinglade så jag stirrade, jag skämdes inte ens, förklarar Bella.

Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!