Biancas helg med Benjamin och hans nya flamma – bilderna visar

Frøya sofie winther, benjamin ingrosso, bianca ingrosso

Det verkar som att Benjamin Ingrosso har hittat kärleken igen efter tre år som singel. Nu har hans nya dejt tillbringat ytterligare en helg i Stockholm tillsammans med Benjamin och hans storasyster Bianca Ingrosso!
0:28

Efter reklamen: Steffo Törnquists egna ord om Jenny Strömstedt: ”Klantig”

(0:28)

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest folkkära artister och hans kärleksliv är alltid ett hett ämne.

För tre år sedan tog det slut mellan honom och ex-flickvännen Linnea Widmark, 25. Sedan dess har artisten, åtminstone inte bekräftat, träffat någon ny. Men nu verkar det som att Benjamin dejtar igen!

Det ryktas nämligen om att han och den norska influencern Frøya Sofie Winter, 29, har setts en hel del den senaste tiden. På hennes Instagram-konto har hon bland annat delat med sig av bilder från Stockholm och har bland annat taggat Benjamin på restaurangbilder. Benjamin har kommenterat hennes bilder med hjärtan.

Den här helgen var det dags för Benjamin att ha en av sina inplanerade spelningar för 2022 och hans syster Bianca Ingrosso, 27, var riktigt peppad på det. Konserten blev en riktig succé och av recensioner att döma så är han en fullfjädrad live-artist.

Frøya Sofie Winther pekas ut som Benjamins nya dejt

Spekulationerna kring Benjamin och Frøya tog fart efter att flera anonyma källor till Hänt rapporterat att de sett duon tillsammans i Stockholm. Bland annat ska de ha varit på Astoria tillsammans, en av Stockholms absolut trendigaste restauranger. Dessutom ska de även ha synts till på vännen Melina Criborns Instagram.

Frøya har även skapat sig ett band till Bianca Ingrosso. Bianca driver som känt sminkmärket Caia och Frøya har tidigare visat att hon gärna använder Caias sminkprodukter.

Även Benjamins mamma Pernilla Wahlgren, 54, har fått träffa Frøya och nyligen skrev de kärleksfulla ord till varandra.

”Bellisima”, vilket kan översättas till ”vacker”, kommenterade Pernilla på Frøyas Instagram.

”Du är helt fantastisk”, svarade Frøya följt av ett hjärta.

Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”

Se klippet här!

Frøyas helg i Stockholm – med Bianca och Benjamin

Nu har Benjamin och Frøya återigen haft en helg tillsammans då Frøya satte sig på ett plan över till Sverige. Efter att hon hade landat bar det av till Fållan på kvällen, där Benjamin skulle uppträda. Där anslöt hon sig till VIP-en tillsammans med Bianca och andra av Benjamins vänner.

I en story på Instagram har Frøya nu klippt ihop det dygnet och det verkar definitivt som att de hade kul! Dessutom skrev hon att hon inte hade ord för hur bra Benjamin var på scen.

”I'm out of words”, skrev hon på ett klipp där Benjamin står och showar framför drygt 2000 personer.

Frøya winter instagram
FOTO: INSTAGRAM
Frøya SOFIE WINTHER
FOTO: INSTAGRAM
Frøya SOFIE WINTHER
FOTO: INSTAGRAM
Frøya SOFIE WINTHER
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!