Därför togs Robinson-Isabella och Christina till sjukhus egentligen – sanningen som TV4 mörkar

Robinson-Bella
Exklusivt

Isabella Resmark och Christina Nordback blir plötsligt förda till sjukhus efter magsjuke-dramat i Robinson.
Nu kan Hänt avslöja att sjukhusbesöket inte berodde på magsjukan – här är sanningen som TV4 mörkar i avsnittet.
– De har inte tagit med det, säger Isabella till Hänt.
0:45

Efter reklamen: Chocken i Robinson efter att en av deltagarna lämnar ön under natten

(0:45)

Robinson 2022 är inne på sin andra vecka och det sker minst sagt grejer i programmet. Deltagaren Fran Robles, 36, lämnade hastigt och lustigt redan under första veckan med anledning att han saknade barnen. Detta visade sig dock inte vara grunden till varför han egentligen lämnade, det har han tidigare avslöjat för Hänt.

Inte nog med detta avhopp så försvann plötsligt lag nord-deltagaren Daniel Granlund, 39, mitt i natten när lagkamraterna låg och sov. Detta fick vi se i onsdagens avsnitt och för Hänt berättade Gorm Hallberg Lange, 61, att han och Daniel hade haft hemliga samtal innan Daniel lämnade. Deltagaren hade då berättat vad som var på gång och sagt hejdå, något som tittarna inte fick se i programmet.

Exklusivt
Tareqs barnbesked med 19 år yngre kärleken Sofia

Isabellas dolda sjukdomskamp – är bortklippt i programmet

Inte nog med att deltagare frivilligt lämnat så blev dessutom hela lag syd plötsligt magsjuka i onsdagens program. Efter en fruktansvärd natt ställde de sig däremot starka och gick i samlad trupp mot tävlingsplatsen. I klippet därefter som visas under torsdagen var plötsligt Isabella Resmark, 26, och Christina Nordback, 34, borta från laget.

– Jag ser att Isabella och Christina inte är här. Jag vet att de är på sjukhus och tar en massa prover. Vi får hoppas på det bästa, säger Anders Öfvergård i programmet.

Men varför skickades plötsligt Christina och Isabella till sjukhus efter magsjuke-natten, ja det avslöjar nu Isabella för Hänt. I intervjun berättar hon först varför hon tror att endast lag syd blev sjuka trots att de åt samma bönor som lag nord.

– Vi var alldeles för hungriga. Vi var ett gäng barn som såg en kakburk och alla tryckte ned sina nävar på en gång. Som ett gäng pirayor som sa kakor, kakor, kakor. Bönor är skitviktigt att de får ligga i vatten länge och man ska skölja och koka. Idioter var vi, vi blev förgiftade, säger Bella och fortsätter:

– Sen åt vi också havsborrar som är giftiga. Vi sög i oss innehållet och sen puttade i bönorna i dem. Vidrigt som fan. Så det plus bönorna orsakade en katastrofal magsjuka. Vi sket på oss, vi spydde och det var dessutom ett djävulskt väder hela natten att ge sig ut i.

Vidare förklarar hon hur produktionen hanterade det hela.

– Vatten fick vi och vätskeersättning. Ingen mat, det är ju Robinson så de ville inte mata oss såklart.

Därför åkte Isabella och Christina till sjukhus i Robinson

Men magsjukan visar sig inte vara anledningen till att Isabella och Christina plötsligt är förda till sjukhus, så som det målas upp i programmet. Det fanns nämligen misstankar om att coronaviruset hade tagit sig in i laget och därav valde TV4 att köra iväg dessa två deltagare till sjukhus för provtagning.

– Jag har känt i flera dagar att jag har haft feber. De har inte tagit med det men jag ligger på gräset och Per sparkar till mig någongång för jag bara loggade ut. Man ville inte säga någonting utan jag bara intalade mig att jag är bara svag just nu, skärp dig, säger Isabella.

Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

Se klippet här!

Deltagarens mående hade även hanterats av ett läkarteam – något som tittarna inte heller har fått se.

– Jag sa att jag mådde dåligt till sjuksköterskan som kom. Han gav mig vätskeersättning för han tänkte väl att jag var uttorkad, säger Isabella.

Vad som sker framöver återstår helt enkelt att se. Nästa avsnitt av Robinson visas söndag 3 april 21.00 på TV4.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!