ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen om Robinson-Daniels avhopp –hemliga samtalen som tittarna inte får se

30 mar, 2022 
Robinson 2022
Daniel Granlund försvinner plötsligt mitt under natten i onsdagens Robinson.
För Hänt avslöjar nu lagkamraten Gorm Hallberg Lange vad tittarna inte får se – timmar innan avhoppet.
– Till några av oss sa han hejdå, säger Gorm till Hänt.
Annons
Chocken i Robinson efter att en av deltagarna lämnar ön under nattenBrand logo
Chocken i Robinson efter att en av deltagarna lämnar ön under natten

Robinson 2022 är i full gång och säsongen verkar minst sagt bjuda på spänning. Redan en vecka in i programmet har tittarna chockats av flertal tvister.

Att tävligen är tuff står inga tvivel om, redan under den första veckan valde lag syd-medlemmen Fran Robles, 36, att hoppa av från sin medverkan. I programmet lät det främst som att Fran saknade sina barn och därmed ville hem till Sverige men för Hänt avslöjade han den riktiga sanningen.

TV4:s mörkande om Frans avhopp

Den största anledningen till avhoppet berodde nämligen på att Fran kände behov av att ha kontroll över vad som hände i Sverige med sitt företag. Produktionen tyckte däremot det var bättre att fokusera på barnen.

– Jag berättade för alla hur jag kände kring företaget. Men de sa att vi spelar på barnen, du vet ju hur tv funkar. Det kändes inte okej. Det var inte så att TV4 sa till mig vad jag skulle säga, men jag drog det där med barnen, sa då Fran till Hänt.

Annons

Under onsdagens avsnitt sker plötsligt ännu ett avhopp i Robinson. Denna gång är det kocken Daniel Granlund, 39, som plötsligt är försvunnen när lag nord vaknar upp i sitt läger.

– Daniel har lämnat lägret under natten. Det har han gjort av personliga själ. Det är tråkigt men det är hans val och det får vi såklart respektera, säger Shevin Urgun, 28, när hon läser upp brevet som laget fått i programmet.

Timmarna innan Daniel lämnade som tittarna inte får se

Vidare berättar flera av deltagarna om sina känslor över avhoppet. I programmet är flera både besvikna och chockade. Men vad var det egentligen som hände där under natten och kände verkligen ingen till vad som var på gång? Det kan nu Hänt svara på.

Annons

För Hänt berättar deltagaren Gorm Hallberg Lange, 61 år, vad som skedde timmarna innan Daniel plötsligt försvann.

– Det var på gång det senaste dygnet att han skulle lämna, så var det. Till några av oss sa han hejdå men jag tror inte alla visste att han skulle lämna där på natten nej, säger Gorm.

Även om Gorm hade fått vetskap om att Daniel planerade att lämna så visste inte heller han att det skulle ske medan de andra sov.

– Vi vaknade på morgonen och så var han borta. Vi trodde nog att han skulle checka ut nästa dag men han försvann under natten, säger Gorm och fortsätter:

– Jag tyckte det var jättetråkigt för jag kom jättebra överens med honom. När han sa det att jag tror att jag är färdig här, ungefär, så var det jättetråkigt att höra det. Jag hoppades in i det sista att han skulle stanna kvar.

FOTO: TV4

Annons