Nya deltagarna i Robinson väcker stor ilska bland tittarna: ”Attans”

ROBINSON 2022

Robinson 2022 har varit mycket händelserikt och ovanligt många deltagare har tvingats lämna tävlingen. Nu skickar TV4 in nya deltagare, vilket får tittarna att se rött.
”När man inte trodde det kunde bli värre”, skriver en person.
1:02

Efter reklamen: Robinson-Joel bryter ihop efter gruppens beteende: "Motbjudande"

(1:02)

Robinson 2022 är i full gång och vid det här laget har deltagarna befunnit sig vid Karibiska havet i lite mer än tre veckor. Den här säsongen utspelar sig i Dominikanska republiken och det varma klimatet och matbristen har börjat ta hårt på deltagarna.

– Jag är väldigt trött idag och det är nog vi alla. Vi har inte fått någon riktig mat i oss och bara tanken att vi inte kommer få någon riktig mat i oss är också ganska läskig i och med att vi inte har något att hämta egentligen. Dagens mål är väl egentligen bara att ligga still så mycket som möjligt och spara energi inför morgondagens tävling för då ska vi ge allt, säger Joel Häggblom, 25, i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lagen görs om helt – Joel byter till Lag öst

Joel har tillhört Lag nord ända sedan start men har haft drömmar om att få tillhöra något annat lag, till exempel Lag öst. Joel är nämligen ett väldigt stort fan av veteranen Mattias Pettersson, 52, och i kvällens avsnitt får han äntligen komma in i Mattias lag och lyckan är total!

Med andra ord rördes lagen om rejält i kvällens avsnitt och en massa fler deltagare kom in i tävlingen! Hanna Bergwall, 26, och Filip Johansson, 31, är de enda deltagarna från Lag syd som inte smittades av corona. I kvällens avsnitt var deras tid i karantän äntligen över och de fick ansluta till Robinson igen.

ROBINSON 2022

Lagindelning för de nya lagen i Robinson.

FOTO: TV4
Starka reaktioner mot händelsen med Axel i Efter fem

Tittarnas stora ilska mot nya deltagarna i Robinson

Men Hanna och Filip var inte de enda som anslöt till Robinson i kvällens avsnitt. Det kom även fyra helt nya deltagare som presenterades som Lag väst!

De nya deltagarna är inga mindre än Elin Brynzér, 25, Tommie Gyllin, 38, Desirée Renfors, 28, och Henrik Appelberg, 45.

”När man inte trodde det kunde komma fler twister! Idag välkomnar vi lag Väst: ! Stort lycka till”, skriver TV4 nu på Instagram.

De nya deltagarna välkomnas dessvärre inte så bra av tittarna. Nu är det nämligen stor ilska kring vad som är rättvist och inte.

”Gud va dåligt. Hur ska de övriga ha en chans emot fyra nya fräscha mätta personer . Inte lika förutsättningar precis. Usel säsong”, skriver en person.

”Så dåligt, att ta in nya mitt i. Inte rättvist mot dom som varit med från början”, skriver en annan.

”När man inte trodde det kunde bli värre, attans orättvist.”, skriver en tredje.

”Mycket orättvist mot de andra.. Dåligt, dåligt..”, skriver en fjärde.

Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!