Robinson-Hannas ilska mot Tommie – kritiserar deltagarens uttalande

Robinson-Hannas ilska mot Tommie

Efter sammanslagningen i Robinson vann Tommie en tävling som gav honom fördelar.
Han tog ett beslut som skapade irritation i gruppen.
Nu kritiserar deltagaren Hanna Bergwall Tommies uttalande.
0:47

Efter reklamen: Joels besvikelse över Tommies val till Högborgen: "Själviskt"

(0:47)

Robinson 2022 har kommit såpass långt in i tävlingen att det nu inte existerar lag längre. Deltagarna har genomgått sammanslagningen och är numera en enda stor grupp.

Det blev en av de relativt nya deltagarna som vann sammanslagningstävlingen – nämligen Tommie Gyllin, 38. Därmed blev han utsedd till kapten för den nya grupp som bildades.

Att vara kapten kommer med fördelar, och hur Tommie valde att agera i sitt första beslut som kapten fick hans före detta lagkamrater att reagera.

Mattias besvikelse på produktionen efter örådet: "Skittråkigt"

Se klippet här!

Robinson-Tommies oväntade beslut – gick emot pakten

De deltagare som senast skickades in i tävlingen var just Tommie, Elin Brynzér, 25, Desirée Renfors, 28, och Henrik Appelberg, 45.

Elin har blivit utröstad och tävlar nu om en plats tillbaka i tävlingen i Gränslandet. Tommie och Henrik fick ta plats i lag Öst och Desirée hamnade i lag Nord.

Taktiksnacket innan sammanslagningen var att lagmedlemmarna inom lag Öst skulle ge varandra fördelar för att hjälpa varandra i fortsättningen av Robinson – ett löfte Tommie inte höll när han senare fick makten.

När Hänt pratade med Joel Häggblom berättar han vad han tyckte om Tommies beslut.

– Vilka är det mer han väljer? Han väljer ju Filip, för att han verkar som en skön kille som han vill lära känna. Och han väljer Angela för att han vill ha en mamma i gruppen. Det är väldigt mycket själviska anledningar. Sedan har han ju i efterhand argumenterat för att det var taktiska val. Men jag vet inte vad jag tycker om det.

Joacims bröllopslycka med Caroline – nu avslöjar han

Hannas kritik mot Tommies motivering i Robinson 2022

En av Tommies fördelar var att han fick välja uppdelningen mellan vilka som skulle få bo i Högborgen respektive i Rucklet.

Motiveringen till att han valde Angela Praxedes har fått kritik och nu uttalar sig Hanna Bergwall om situationen på sin Instagram story. Även hon blev rejält upprörd när hon fick höra Tommies uttalande i Robinson 2022.

– Tommie väljer alltså Angela till Högborgen för att han behöver en kvinna som kan laga mat och ta hand om dom. Jag trodde vi levde 2022 men nej, tydligen inte, säger Hanna på sin story.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!