Robinson-Hanna Bergwall visar upp nya kärleken efter programmet

Hanna

Hanna Bergwall är en av deltagarna i Robinson 2022. Men bara några veckor innan inspelningen så träffade hon kärleken.
Nu visar hon upp pojkvännen och berättar om kärlekslyckan för Hänt.
– Han fick svära dyrt och heligt att inte berätta vidare, säger Hanna.
Följ med hem till Robinson-Mattias som exklusivt visar upp prylarna från ön
1:29

Efter reklamen: Följ med hem till Robinson-Mattias som exklusivt visar upp prylarna från ön

(1:29)

Slå på ljud

Hanna Bergwall är en av deltagarna i Robinson 2022. Men början av äventyret skulle få en knölig start. Hennes lag drabbades nämligen av covid-19, något som gjorde att hon och deltagaren Filip Johansson sattes i karantän.

Men skam den som ger sig! De klarade karantänen och är nu återförenade med de andra deltagarna. Men det många tittare kanske undrar över är hur de medverkande egentligen lever på hemmaplan? I en intervju med Hänt berättar Hanna nu att hon mötte kärleken bara några veckor innan programstart!

Hanna Bergwall om sin medverkan: ”Mycket jobbigare”

Hanna har tidigare berättat för Hänt om hur hon upplevde hela inspelningen. I efterhand har hon uttryckt att det var jobbigt att se sig själv på tv.

– Det var mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara. Jag tycker man inte ser på tv hur jobbigt det var, hur ont man hade och hur lite man sov exempelvis, säger Hanna och tillägger:

– Jag är superglad att jag gjorde det och att jag fick chansen att vara med.

Hanna förklarade även att hungern var det värsta.

– Men jag måste säga att det var jobbigare att se sig själv på tv än vad jag trodde, jag har haft svårt att slappna av, speciellt på kvällarna... Flera deltagare känner även samma sak. Man har väl varit lite nojig för att man inte ska se ut som sig själv.

– Det värsta var hungern. Min kropp åt upp sig själv och i och med att jag tränar mycket har jag en hög metabolism, jag äter väldigt mycket. Jag ser på mig själv hur jag tunnar bort väldigt snabbt, det var tufft att vara konstant hungrig. Jag kunde vakna på natten och känna mig konstig, exempelvis vaknade jag upp med vatten i munnen. Men ja, det är väl också en erfarenhet.

Hannas kärlekslycka – träffade kärleken innan Robinson

Men Hanna avslöjar nu för Hänt att hon bara några veckor innan programmet träffade kärleken!

– Jag är tillsammans med en kille som heter Johan Chronander. Han är 28 år. Det är faktiskt en liten rolig berättelse. Vi träffades precis innan jag skulle åka på inspelning. Kanske fyra veckor innan. Och vi hade precis blivit tillsammans när jag åkte i juni. Så det var väldigt jobbigt att förklara att jag behöver vara borta så länge så tidigt i relationen. Men han tog det så bra och stöttade massor. Hjälpte mig förbereda och sådant, säger Hanna.

Berättade du alltså om Robinson?

– Jo jag berättade för honom. Han fick svära dyrt och heligt att inte berätta vidare. Annars skulle han ju tro att jag dumpat honom på ett väldigt taskigt sätt! Jag bara försvinner helt plötsligt…

Hanna och pojkvänn

Hanna Bergwall och pojkvännen.

FOTO: Privat

Stort grattis till kärleken!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN