Joacim Ricklings stora bröllopslycka med Caroline – nu avslöjar han

Joacim Rickling

Hemma på gården är det full rulle för Caroline Kejbert och Joacim Rickling.
Nu avslöjar Bonde söker fru-profilen att det även är ett bröllop inplanerat i det hektiska schemat!
Ser så mycket framemot det!”, skriver Joacim i ett inlägg på Instagram.
0:27

Efter reklamen: Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim Rickling

(0:27)

Bondeparet Joacim Rickling, 30, och sambon Caroline Kejbert, 32, hittade kärleken i varandra i Bonde söker fru 2017. Och sedan dess har relationen blomstat.

De bor tillsammans ute på gården i Örsundsbro där Joacim arbetar som spannmålsbonde. Där pysslar han med gården och Caroline har nyligen startat en gårdsbutik.

Dessutom har Joacim och Caroline nyligen blivit tvåbarnsföräldrar, något Caroline har pratat med Hänt om. Döttrarna heter Wilda, 3 och Molly, där Molly är det senaste tillskottet, som kom till världen i januari i år.

– Det känns jätte, jättebra. Det är mycket större omställning att gå från noll till en än att gå från en till två. Skulle jag verkligen säga. Hon är väldigt snäll vår lilla Molly. Hon är med idag med. Fast nu började hon pipa precis när jag sa det, säger Caroline till Hänt när vi träffade henne på Kolmården.

Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

Se klippet här!

Caroline Kejberts gårdsbutik får ny lokal

På gården i Örsundsbro är det full rulle. Joacim Rickling jobbar på med vårbruket och Caroline berättar att hon knappt har sett röken av honom den senaste veckan.

– Han sitter hemma i traktorn vet du. Det är vårbruk för fullt nu. Så vi har knappt sett skymten av honom på en vecka nu för de kör liksom hela tiden. Så nu hoppas vi att de blir klara snart så vi får lite tid med pappa.

Och för Caroline är det en flytt som står på schemat. Hennes gårdsbutik, som just nu ligger på gården, ska nämligen flytta till en ny lokal.

Dessutom har de såklart sina två döttrar. Fullt ös hos bonde-familjen!

Lottas stora utseendeförändring – efter skadan i Bingolotto

Starka orden om bröllopslyckan

På Joacim Ricklings Instagram skriver han att om allt går som planerat kommer det finnas lite tid för festligheter för paret till helgen. De ska nämligen gå på bröllop!

Vårbruket går utav bara farten hemma på slätten. Vi är snart i mål och just nu är det vår-raps som läggs ner i jorden. Om allt går som det ska så är vi färdiga till helgen och då blir det fest, jag och Caroline är nämligen bjudna på bröllop. Ser så mycket framemot det!

Vad passar inte bättre än att fira med att gå på bröllop! Underbart att de får lite härligheter mellan varven hemma på gården.

Hänt har tidigare pratat med Caroline och Jaocim om deras planer på att gifta sig i framtiden. De har då förklarar att de inte känner någon stress med detta och att det får komma när tiden är rätt helt enkelt!

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT/Instagram

SENASTE NYTT!