Caroline Kejbert flyttar – lämnar gården efter beslutet: ”Jag har..”

Caroline Kejbert
Exklusivt

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra i Bonde söker fru 2017 och har tillsammans två döttrar.
Men nu flyttar Caroline.
Läs här!
0:29

Efter reklamen: Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

(0:29)

Bonde-paret Caroline Kejbert, 32, och Joacim Rickling, 30, fann kärleken i varandra i Bonde söker fru 2017.

Caroline var alltså en av de modiga brevskrivarna som fick komma till Joacims gård i Örsundsbro över sommaren. Där fann de snabbt ett intresse för varandra och idag sprudlar kärleken mellan dem mer än någonsin.

När sommaren 2017 var slut och Joacim hade valt sin Caroline ändrade hon snabbt sina framtidsplaner, som bland annat innehöll en flytt utomlands, för att istället flytta in hos Joacim.

Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Se klippet här!

Caroline Kejbert om att bli tvåbarnsförälder

Men idag är det inte bara Joacim och Caroline som bor på gården. Sedan de träffades för fyra år sedan har de nämligen också fått två barn – Wilda, 3, och Molly som föddes i januari i år.

Förra veckan träffade Hänt Caroline under ett event på Kolmården djurpark och då berättade hon om livet som tvåbarnsförälder.

– Det känns jätte, jättebra. Det är mycket större omställning att gå från noll till en än att gå från en till två. Skulle jag verkligen säga. Hon är väldigt snäll vår lilla Molly. Hon är med idag med. Fast nu började hon pipa precis när jag sa det, sa hon då.

Hon förklarade att det svåraste som tvåbarnsmamma är när det är läggdags för barnen, och då man ibland önskar att man kunde klona sig.

– Det är pusslet vid nattning skulle jag säga. Speciellt nu den här perioden när jag är själv hemma med barnen. Då är det jättesvårt.

Exklusivt
Robinson-Joel visar upp kärleken för första gången

Gårdsbutikens nystart – får ny lokal

Sedan hösten 2020 har Caroline haft en butik på gården – en dröm hon haft sedan länge. Men när vi träffade henne berättade hon att butiken ska flytta till en ny lokal.

– Jag har ju en butik idag på våran gård där vi bor. Men vi öppnar butik i en ny lokal på gården där vi bodde innan. När jag och Jocke träffades i Bonde söker fru bodde vi på en annan gård och på den gården har det byggts en helt ny byggnad nu, så vi flyttar in med butiken där, avslöjade hon då.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

SENASTE NYTT!