ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Joel visar upp kärleken – därför flyttade de efter programmet

03 maj, 2022 
Robinson-Joel
Robinson-Joel hade en tuff start på det stora äventyret.
Men nu har vinden vänt för deltagaren.
I en intervju med Hänt berättar Joel dessutom om sin stora kärlekslycka!
Annons
Robinson-Joel om flickvännens videohälsningar under inspelningenBrand logo
Robinson-Joel om flickvännens videohälsningar under inspelningen

Robinson 2022 har kommit mer än halvvägs in i tävlingen och det är en säsong full av dramatik och spännande tävlingar.

För Joel Häggblom, 25, har resan varit tuff. Han har känt sig utfryst av sina lagmedlemmar och det gick så långt att han tog beslutet att prata med producenten för programmet – redo att lämna tävlingen.

Men efter att fyra lag blev två fick Joel nya lagmedlemmar och livet i Robinson blev betydligt lättare för honom. Och nu är han med i topp tio i överlevnadsprogrammet!

Robinson-Joel visar upp sin sambo Hanna – så träffades de

När Hänt var på besök hemma hos Joel berättar han ber om sitt liv utanför inspelningarna och avslöjar stora kärlekslyckan med sambon Hanna Lundqvizt.

Annons

Paret träffades på jobbet när de bodde i Göteborg, där Joel kommer ifrån. Flickvännen Hanna däremot är från Stockholm och ungefär ett år efter att de blev ett par beslöt de sig för att flyttlasset skulle gå till Stocholm.

– När jag flyttar in med min första flickvän ville jag verkligen ha en ny spännande upplevelse, så det blev Stockholm! Och här bor vi ju än idag, säger Joel till Hänt.

De flyttade först till en hyreslägenhet i Djursholm – 200 meter ifrån självaste Björn Ulvaeus.

– Vi passade aldrig riktigt in i Djursholm, och det kände jag verkligen under Robinson. När vi kommer hem då ska vi flytta, till något ställe som lite mer än vår vibe, tänkte jag, och då drog vi till Hässelby, och det är här vi bor nu.

Hannas videouppdateringar till Joel under Robinson 2022

Att sambon åkte iväg en hel sommar för att spela in Robinson var definitivt en utmaning för Hanna, berättar Joel.

– Det var en annorlunda upplevelse för henne. Det var som att göra slut med någon fast man inte gjort slut, för jag försvann ju från hennes liv ganska länge där, en hel sommar, berättar Joel och fortsätter:

– Hon gjorde videovloggar som jag fick se när jag kom tillbaka. Markerade med datum där hon berättade vad hon gjorde och hur hon kände.

Hanna hade en bra sommar trots allt, över förväntan som Joel förklarar.

Här visar Joel upp sin kärlek Hanna! Så fina de är!

FOTO: LINA GUSTAFSSON/TV4

Annons