TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anklagerserna mot Carola efter den nya bilden: ”Skandalen är ett faktum”

03 maj, 2022 
Sofia Sundqvist
Carola
Efter Carolas nya bild är reaktionerna starka och anklagelserna ramlar in. Klart står fast att åsikterna om hennes agerande är många – och starka.
Annons
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"Brand logo
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

Carola, 55, är nu aktuell med sin turné tillsammans med artisten Måns Zelmerlöv, 35. Men det är något annat som alla pratar om. I helgen tog den stora ELLE-galan rum efter två års paus, och många glada kändisar syntes på den röda mattan.

Men förutom mode i centrum så innebär galan också fest – och då händer det både det enda och det andra. Nu stormar det ordentligt runt den folkkära artisten efter den senaste skandalhändelsen på ELLE-galan 2022.

”Alla har hånglat med Carola på den här festen”

Den omtalade händelsen från ELLE-galan diskuteras i morgonens sändningen av Roger, Laila & RIX MorronZoo!

– Alla har hånglat med Carola på den här festen, säger programledaren Roger.

– Skandalen är ett faktum, säger Laila.

Annons

De syftar då på den händelsen alla pratar om – som har fångats på en video, som Carola själv laddat upp på sin Instagram. Men det hon själv inte tänker på är att hon bryter mot den osynliga regeln – och hennes följare rasar totalt när hon gör det mest förbjudna, som kan innebära en smittorisk gentemot övriga gäster. Nu ramlar anklagelserna in från alla håll.

”Super äckligt”

Videon som kan verka oskyldig vid första anblick skulle snabbt skriva rubriker. Den visar hur Carola håller en kaka med sin mun, och lutar sig fram mot en stor chokladfontän för att fånga choklad direkt på kakan.

Men när sångerskan verkar inse att hon riskerar att få choklad i hela ansiktet så byter hon snabbt taktik – hon tar en munsbit från kakan och doppar den sedan i chokladen. Bacillvarningen är ett faktum och reaktionerna från hennes följare rasar snabbt in.

”Bakterier från munnen rätt in i den varma chokladen som andra också ska dippa i. Har pandemin inte lärt oss nånting!?”, skriver en följare.

”Fast du kan ju inte ta en tugga av den först innan du sätter den i chokladen”, skriver en annan.

”Super äckligt att först ha den i munnen och stoppa in den i chokladen. Skäms!”, skriver tredje.

Nej, följarna är inte överlyckliga över att Carola har ”dubbeldoppat” med kakan – speciellt efter en tid när hygien stått särskilt mycket i fokus.

Annons