LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joacim Ricklings okända relation till Caroline Kejberts bästa vän

21 apr, 2022 
JOACIM RICKLING, CAROLINE KEJBERT
Bondeparet Joacim och Caroline fann varandra under Bonde söker fru 2017.
Idag lever de lyckliga med sina två döttrar ute på gården.
Nu avslöjas Joacims okända relation till sambons bästa vän.
Annons
Poledansaren Julie gör "The Cha Cha Slide Dance"Brand logo
Poledansaren Julie gör "The Cha Cha Slide Dance"

Bondeparet som minst sagt fått uppmärksamhet riktad åt sitt håll är Joacim Rickling, 30, och Caroline Kejbert, 32. De träffades under Bonde söker fru 2017, där Joacim medverkade som bonde, och fann snabbt ett intresse hos varandra.

När kamerorna packats ner och säsongen var slut fortsatte deras relation att utvecklas och inte långt senare kunde man se paret i deras egna realityserie Bondeparet som visades på TV4 play. Här fick man följa hur deras liv på gården såg ut, mitt uppe i renoveringen av Joacims släktgård.

Carolines nysatsning på gården

Joacim är spannmålsbonde och håller hus på Hjälsta Tuna gård i Örsundsbro, men sedan 2017 alltså tillsammans med sin kärlek Caroline och numer även deras två döttrar.

Annons

Caroline skriver på sin blogg att innan hon träffade Joacim hade hon helt andra planer för framtiden. Planerna skulle innebära internationellt arbete och därmed en flytt utomlands. Men sommaren 2017 tvärvände allt när hon fann sin stora kärlek i Bonde söker fru.

Under hösten 2020 tog Caroline tag i en annan dröm, som hon haft länge, och startade eget – nämligen en butik på gården.

Det här är för mig en ynnest - att kunna arbeta hemma med min stora passion i livet – mode och inredning, och att samtidigt kunna vara nära min familj och natur”, skriver Caroline.

Joacim Ricklings relation till Caroline Kejberts bästavän

Idag har paret två döttrar tillsammans, Wilda, 3, och Molly. Molly är det senaste tillskottet i familjen och kom till världen den 2 januari i år, dagen innan storasyster Wildas födelsedag tro det eller ej.

Men det verkar som att det möjligtvis finns planer på att utöka familjen med ytterligare ett syskon. I höstas, innan Molly hade kommit till världen, sa Caroline till Hänt att hon redan då ville skaffa ännu fler barn.

Annons

– Vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre, berättade Caroline då.

Någon som också har en fin kontakt med bonde-familjen är influencern och entreprenören Sanne Alexandra, 32. Sanne är känd från tv-programmet Playmakers då hon är gift med hockey-proffset Jacob Josefson, 31.

Sanne är en av Carolines allra närmaste vänner. Och även Joacim verkar ha fin relation till kompisen. Sanne ses nämligen kommentera bilder på Joacims Instagram lite titt som tätt.

Härligt att de alla har en fin relation till varandra!

FOTO: Anders Wiklund/TT/Instagram

Annons