Caroline Kejbert avslöjar: Därför skjuts bröllopet upp

Bondeparet JOacim Rickling och Caroline Kejbert

Det blir inget bröllop mellan Joacim Rickling och Caroline Kejbert.
I alla fall inte än på ett tag.
Nu berättar bondeparet om anledningen bakom beslutet.

Joacim Rickling, 28, och Caroline Kejbert, 30, fann varandra i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru för två år sedan. Caroline flyttade snabbt in hos Joacim på gården och det tog inte lång tid förrän paret gjorde comeback med en helt egen serie vid namn Bondeparet på TV4 Play. Där fick tittarna följa parets vardag och renoveringen av deras hem på Tuna gård.

Sedan Bonde söker fru 2017 har mycket hänt i parets liv och i början av året kom lilla Wilda till världen. När programledaren Linda Lindorff, 47, besöker gården i Bonde söker fru – vad hände sedan? får hon för första gången träffa parets dotter.

– Det är inte klokt så söt hon är, utbrister hon.

Tillsammans pratar de om vad som egentligen har hänt sedan sist de sågs. Och det har inte varit några händelselösa år direkt. Joacim och Caroline har gått från att vara två singlar till att vara både sambor och föräldrar med stora drömmar om framtiden. De skrattar gott åt en tillbakablick från en dejt de hade innan de blev ett par, när båda två säger att det dröjer länge innan de kommer vara redo att skaffa barn.

– Vi kanske inte ville ha barn just då men att känslorna till barn växer fram när man träffar den rätta, så tror jag att det är, säger Caroline till Linda Lindorff.

Joacim och Caroline om bröllopet

Det enda de inte har hunnit med ännu är ett bröllop, och Linda Lindorff är inte sen att fråga hur de tänker kring det.

– Bonden har ju inte fått sin fru än, säger programledaren och skrattar.

Och visst har paret tänkt på det, framför allt Caroline.

– Skulle han gå ned på knä idag då skulle jag säga ja utan att blinka, absolut, så han kan känna sig trygg med det. Men när vi har pratat om det så har vi också sagt att vi har ju checkat av ganska mycket saker här nu på två och ett halvt intensiva år. Så det kan få vänta lite, det har jag ingenting emot, säger hon.

Joacim åh sin sida är säker på att han kommer att fria en dag, men det blir inte inom en snar framtid.

– Jag tänker inte göra det nu. Någonstans i bakhuvudet så ser jag en bild hur jag och Carro går där och Wilda kanske får bära ringen inne i kyrkan. Det kan nog behöva ett eller två år med lugn innan giftermålet, för då blir det en jävla fest, säger Joacim.

Bonde söker fru – vad hände sedan? sänds på TV4 play.

FOTO: TV4

Senaste nytt