LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Engbergs stora utseendeförändring – efter omtalade skadan i Bingolotto

05 maj, 2022 
Lotta Engberg, Bingolotto
Under påskens Bingolotto blev tittarna oroliga över Lotta Engbergs hälsa och veckan därpå saknades hon helt.
Nu är hon äntligen tillbaka – och såhär ser hon ut nu!
Annons
Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta EngbergBrand logo
Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg

Lotta Engberg, 59, är en av Sveriges mest folkkära programledare och är bland annat ansiktet utåt för både Lotta på Liseberg och Bingolotto.

Sjunga är något hon har gjort sedan barnsben. Hon gjorde tv-debut redan som 17-åring när hon medverkade i kören i tv-programmet Nygammalt på SVT. Vidare har hon medverkat i Melodifestivalen sju gånger med bland annat den kända låten Fyra bugg och en coca cola. Dessutom har hon haft hela åtta låtar på Svensktoppen. Inte illa!

Annons

Men de allra flesta känner nog igen Lotta som en av våra främsta programledare. Hon har programlett både det ena och det andra så som Melodifestivalen, Kär och galen och Barncancergalan – för att bara nämna några.

Lotta Engbergs kärleksliv

1999 gifte sig Lotta med musikproducenten och musikern Patrik Ehlersson, och tillsammans fick de två döttrar – Amanda Engberg och Malin Engberg. Döttrarna i sin tur har tre barn var. Många barnbarn för Lotta att hålla koll på!

Annons

Men 2015 kom paret med beskedet att de valt att gå skilda vägar.

Idag är Lotta tillsammans med Mikael Sandström, 63, även känd som Doktor Mikael, och tillsammans är de ett av våra mest folkkära par som ofta syns ofta i tv-rutan ihop. Sedan ett år tillbaka bor de ihop i Mölnlycke en bit utanför Göteborg och ser ut att vara upp över öronen förälskade i varandra.

Tittarnas oro för Lotta Engberg – försvinnandet efter utseendeförändringen

Under Bingolottos påskspecial var det många tittare som blev oroliga när de fick syn på Lotta. Hon hade nämligen ett mycket uppsvullet öga som hon knappt kunde öppna.

Veckan därpå saknades hon helt och hennes vapendragare Stefan Odelberg fick leda Bingolotto själv. Något som fick tittarna att bli fundersamma över hur det egentligen var med Lotta.

Men nu kan vi glädjas åt att Lotta är tillbaka i tv-rutan där hon hör hemma, och dessutom ser hon helt återställd ut! Kan det vara Doktor Mikael som hjälpt henne måntro? Glada är vi iallafall för det!

Annons

Lotta sist vi såg henne.

Lotta Engberg

Här är Lotta under söndagens Bingolotto helt återställd i ögat!

FOTO: TV4/Tommy Holl/TT

Annons