ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar inte-Erica om Omers stora svek – har lämnat landet

04 maj, 2022 
Älskar älskar inte-paret Erica och Omer har haft sina intriger, ofta på grund av kulturkrockar.
Nu har Omer lämnat landet – utan att säga något till Erica.
”Han har sårat mig”, säger Erica till Hänt.
Annons
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inteBrand logo
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

Erica Lindhoff och kärleken Omer är med i årets säsong av Älskar älskar inte.

Erica och Omer kommer från helt olika länder och träffades över internet. När paret äntligen fick träffa varandra tog de det stora steget att gifta sig direkt. Innan de träffades hade Erica konverterat till islam, något som förde paret samman.

I programmet har man kunnat se att makarna är upp över öronen kära i varandra, men nu har Omer lämnat landet – utan att nämna något för sin fru. Han hävdar att han har begett sig till Portugal för att söka jobb då det, enligt honom, ökar hans chanser för att få stanna i Sverige. Det är däremot inget som Erica själv tror på. När hon ber honom att skicka bild på vart han är någonstans vägrar han nämligen.

Annons

– Jag tror inte han är i Portugal, han vill ju inte skicka bilder på vart han är någonstans, berättar Erica i en intervju med Hänt.

Erica inlagd på sjukhus: ”Jag är rädd”

Att Ericas make har lämnat landet utan att säga något är inte det enda bakslaget för henne. Vid tidpunkten då Omer lämnade landet för två veckor sedan låg hon även inne på akuten på grund av diskbråck. När Hänt pratar med henne har det bara blivit värre.

– Jag har diskbråck i ryggen och i nacken. Har svårt att hålla uppe nacken. Jag är lite rädd faktiskt. Jag har haft dålig balans länge och mina ben bär mig inte längre. Ska till akuten idag igen, säger hon i samma stund som hon sitter och väntar på att hennes son ska köra henne till sjukhuset.

Annons

– Han fattar inte hur mycket han sårar mig, och han har väldigt lite sympati. Han frågar inte hur jag mår eller någonting, fortsätter Erica.

Framtidsbeskedet för Erica och Omer

Några dagar efter att Omer åkte iväg blockade Erica honom överallt. Men senast idag hade paret kontakt igen.

– Jag skrev till honom att jag tillåter om du vill skilja dig från mig, för jag orkar inte leva i ovisshet mer. Det är en kulturkrock från helvetet, säger hon och fortsätter:

– Nu är jag bara rädd för min hälsa. Jag bryr mig inte ens om honom längre för jag är rädd för min nacke, jag måste ta hand om mig själv. Jag har slösat all energi på honom och jag har väldigt lite energi kvar.

Att genomgå en operation ensam är något som skrämmer Erica.

– Om han skulle vara utanför min dörr nu och vara med mig hela vägen som en riktig man gör, då hade jag velat leva och dö med honom som han sa. Hålla mig i handen genom min sjukdomsvistelse.

FOTO: Privata

Annons