Robin Bengtssons starka känslor – efter händelsen med höggravida Sigrid

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

Det är inte långt kvar förrän Sigrid Bernson och Robin Bengtsson får välkomna deras första gemensamma barn till världen.
Läs om Robins starka känslor, efter händelsen med höggravida flickvännen här!
Robin Bengtssons relation till Liamoos dotter Alina
0:28

Efter reklamen: Robin Bengtssons relation till Liamoos dotter Alina

(0:28)

Slå på ljud

Artisten Robin Bengtsson, 32, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, träffades när de dansade tillsammans i Let's dance år 2019. De dansade inte bara tillsammans, utan fann även kärleken i varandra och i december samma år gick de ut och bekräftade relationen.

De bor nu tillsammans i en villa i Vallentuna, som de under pandemiåren har passat på att renovera inför det stora som komma skall – de väntar nämligen deras första gemensamma barn tillsammans och nu är det inte långt kvar förrän de får välkomna nytillskottet till världen.

Varannan vecka har de även Robins son William, 9, boende hos sig som han har från en tidigare relation med Emma Hallbygård, 32.

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Se klippet här!

Paret visar upp sitt nya lyxköp

Men att paret snart får deras första gemensamma barn är inte det enda de har på gång. Nyligen visade de upp ett riktigt lyxigt köp de har unnat sig. De delar nämligen intresset av båtar och har tidigare visat upp härliga sommardagar på båten.

”Vår Formula 233 från 1983 som vi köpte i våras och renoverade inuti själva. Det bästa vi vet är att åka ut och bada fina sommardagar eller sova i båten på någon fin ö. Jag har döpt henne till ”Ulla” eftersom det är en ”Form-Ulla”. Först var det mest på skoj, men nu har det fastnat. Så Ulla, we love ya!”, skrev Sigrid om parets båt i ett inlägg på Instagram.

Kort därefter lade Robin upp en Instagram story där han berättar paret att de investerat i ytterligare en ny båt – och det är inte en liten sådan!

”Välkommen hem Bonbon”, skriver Robin på en bild på Instagram där han visar upp vrålåket. Se bilden på lyxköpet här.

Robins starka känslor efter händelsen med Sigrid

Paret visar ofta upp deras kärlekslycka i sociala kanaler och delar med sig av vardagen ihop, även om sommaren har inneburit en hel del tid ifrån varandra, då Robin varit ute på Diggiloo-turné.

Men förra veckan var de återigen tillsammans och Robin hade ordnat en babyshower till höggravida flickvännen i deras villa i Vallentuna. Så gulligt!

På Instagram publicerade han en bild på sig själv och Sigrid när de håller i en ballong där det står ”Välkommen till världen”. Man kan ju bara tänka sig hur mycket de längtar efter bebisen nu, som väntas komma i september.

Tusen tack till alla som kom och alla som hjälpte mig fixa en babyshower för Sigrid förra veckan. Det blev så jäkla mysigt och perfekt! Och tack för alla fina presenter!!” skriver Robin under bildspelet. Mycket glädje och förväntan lyser igenom i de härliga bilderna!

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

SENASTE NYTT!