Gravida Sigrid Bernson och Robin Bengtsson visar upp nya lyxköpet

Sigrid och Robin

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson väntar sitt första barn tillsammans och slår nu dessutom på stort i slutet av graviditeten.
Nu visar de nämligen upp lyxköpet!
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffade varandra när de dansade i Let's dance ihop för ett par år sedan. Det slog gnistor direkt och paret gick ut att de var tillsammans i december 2019.

Kort efter relationsavslöjandet så flyttade de in i en gemensam villa i Vallentuna strax utanför Stockholm. Under pandemiåren har de renoverat och gick för ett par månader sedan ut med nyheten att de väntar barn.

Nu med bara några veckor kvar till beräknad förlossning visar paret upp ett nytt lyxköp!

Sigrid Bernson om graviditeten: ”Verkligen velat ha barn”

Det var i början av 2022 som Sigrid gick ut i flertalet personliga videos på sociala medier för att berätta om sin utmattning. Hon förklarade även att hon genomgick en abort mitt i allt.

Men tidigare i våras gick hon och Robin ut och berättade att de var gravida och i en intervju med Mama har Sigrid avslöjat att graviditeten var planerad.

– Vi har ju verkligen velat ha barn! Jag blev ju gravid precis när jag kraschade i utmattning, en graviditet som inte blev av då. Jag gjorde abort... Sedan i början när jag var sjuk var jag så rädd för att jag aldrig skulle orka bli mamma. Det var jättejobbigt för mig, eftersom jag länge har önskat just att få bli mamma. Men sedan ju längre tiden gick blev det som en morot att bli frisk nog att jag känner att jag orkar. Så JA det var verkligen planerat!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sigrid och Robin

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson under finalen av Let's Dance 2022.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons nya lyxköp

Robin och Sigrid har även ett gemensamt intresse som de ofta delar med sig av på sociala medier, nämligen båtturer...

”Vår Formula 233 från 1983 som vi köpte i våras och renoverade inuti själva. Det bästa vi vet är att åka ut och bada fina sommardagar eller sova i båten på någon fin ö. Jag har döpt henne till ”Ulla” eftersom det är en ”Form-Ulla”. Först var det mest på skoj, men nu har det fastnat. Så Ulla, we love ya!”, skrev Sigrid om parets båt.

Men nu visar turturduvorna upp att de köpt en ny båt och det är inte en liten sådan.

Robin och Sigrids nya båt!

FOTO: Instagram

”Välkommen hem Bonbon”, skriver Robin.

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad

Se klippet här!

FRÅN FÖRSTASIDAN