Därför gjorde Robin Bengtsson och sonens mamma Emma slut

Robin Bengtsson, Emma HallbygårdS

När Robin Bengtsson var 23 år gammal fick han sonen William tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård.
Men varför tog det slut mellan Robin och Emma?
Nu berättar artisten.
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Robin Bengtsson blev känd för svenska folket när han medverkade i Idol 2008. Några år senare syntes han även i Melodifestivalen och idag har vi sett honom i tävlingen hela fyra gånger.

År 2017 vann han tävlingen med låten I can't go on och fick därför representera Sverige i Eurovision song contest senare det året. Ingen vinst blev det, men istället kammade han hem en imponerade femte plats!

Men hur ser det ut i privatlivet då? Idag är Robin tillsammans med proffsdansaren Sigrid Bernson som han träffade i Let's dance 2019, och tillsammans väntar de nu sitt första gemensamma barn. Men det blir inte första barnet för Robin.

När Robin var 23 år gammal fick han nämligen barn med dåvarande flickvännen Emma Hallbygård. I podcasten Bathinas enskilda möten berättar han nu hur det kommer sig att han blev pappa så ung.

Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

Se klippet här!

– Jag såg väl inget hinder med att kombinera barn och musiken. Men jag har alltid sett mig som en ung förälder och mina föräldrar var unga. Mamma var 21 år när jag föddes och pappa fyra år äldre, säger han och fortsätter:

– I Stockholm är det nog ungt men där jag kommer ifrån så har de flesta barn när man är 25. Så det såg jag väl egentligen inga hinder med alls.

Därför tog det slut med ex-flickvännen Emma

Robin och Emma gick skilda vägar ganska kort efter att sonen, som heter William, kom till världen. I podcasten berättar Robin nu vad det var som ledde till att de gjorde slut.

– Det var väl en kombo av att vi kanske inte var riktigt redo och unga och inte hade hittat rätt i livet. Så det blev som det blev, säger han och fortsätter:

– Man tror att man är vuxen när man är 18 och sen tror man att man är vuxen när man är 23 och nu tror jag att jag är vuxen när jag är 33 men jag kommer förmodligen titta tillbaka om 12 år igen och tänka att jag inte var det.

Så är relationen till Emma idag

Men trots att det inte blev som de båda till en början hade tänkt sig har de idag en fin relation till varandra.

Chockavslöjandet om Johnny Depp – ex-frun bryter ihop under kaosrättegången

– Wille bor varannan vecka hos mig och varannan vecka hos hennes och vi bor ju nära varandra och skolan ligger emellan, berättar Robin.

Och sonen verkar bara vara taggad på att snart få ett småsyskon!

– Han är supertaggad. Han har ju önskat sig det i julklapp två år i rad så han tycker det ska bli kul.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!