Robin Bengtssons flirtiga ord till Sigrid Bernson efter nya bilderna

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson

Nyligen lade Let's dance-profilen Sigrid Bernson ut en rad selfies på sig själv på Instagram.
Nu väljer Robin Bengtsson att kommentera dessa – och det råder ingen tvekan om att parets känslor för varandra är starka än idag.

På julafton har Sigrid Bernson, 32, och Robin Bengtsson, 31, varit ett kärlekspar i prick två år. Paret träffades när de dansade ihop i Let's dance 2019 och under resans gång var det många som började spekulera i fall det fanns någonting mer än vänskap där.

Det skulle dock dröja ett par månader innan de gick ut med sin relation.

Sedan dess har det hänt en hel del för paret. Bland annat har de flyttat ihop och blivit husägare. I mars förra året meddelade Sigrid och Robin att de köpt hus i Vallentuna, som de idag bor i tillsammans med Robins son William. Dock krävde huset en hel del jobb och renovering, något som följarna fick ta del av via Instagram.

Hustrun om avskedet med Lasseman: ”Nu börjar en ny tid”

Sigrid Bernson kritiseras efter bilderna från semesterresan

Under hösten här har Sigrid varit iväg på en del resor. Först åkte hon till Cambridge för att hälsa på sin syster och hennes familj.

För att några veckor senare åka iväg till Portugal med sin mamma på en så kallad mor och dotter-resa. Samtidigt fick Robin snällt stanna hemma.

Touchdown in Portugal. Jag och mamma har pratat om att åka hit i flera år och äntligen ska hon få visa mig Lagos”, skrev Sigrid på sin Instagram för ett par dagar sedan.

Under resan fick Sigrid ta emot en massa kritik från följarna. Anledningen? För att hon gjorde så mycket reklam på Instagram istället för att njuta av semestern. Sigrid valde senare att svara på kritiken.

Jag njuter absolut av att vara Portugal även fast jag jobbar en del härifrån. Så du behöver inte oroa dig!”, skrev hon i en kommentar.

Margaux avslöjar: Därför tog det slut med Seán

Robin Bengtssons ord till Sigrid Bernson efter nya bilderna

Nu har Sigrid Bernsons bilder på nytt skapat reaktioner på Instagram. Nyligen lade dansaren upp en rad selfies, något som fick pojkvännen Robin Bengtsson att ta till tangenterna.

Hey you very beautiful can I have your number plz”, skriver han i en kommentar, vilket kan översättas till ”Hej du är väldigt vacker, kan jag få ditt nummer tack”.

Många följare har gillat Robins flirtiga hälsning i kommentarsfältet och det råder ingen tvekan om att Let's dance-parets känslor för varandra är riktigt starka än idag!

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren visar upp köket i nya huset – se alla bilder här

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund och Martin Stenmarck återförenas i jul – för barnen

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!