Sigrid Bernsons glädje över att Robin Bengtsson släpper ny musik

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson visar ofta upp sin kärlek på sociala medier.
I ett nytt inlägg på Instagram visar Sigrid sitt stöd efter Robins nya glädjebesked.

Artisten Robin Bengtsson och proffsdansaren Sigrid Bernson träffades när de dansade ihop i succéprogrammet Let's dance 2019. Kort därefter bekräftade de att de är ett par, detta efter att rykten om en potentiell romans mellan de båda florerade under tiden programmet var igång.

Sedan dess har det gått fort framåt för kändisparet, som både köpt ett hus de har totalrenoverat och en båt som även den har fått sig en makeover.

Robin har sonen William sedan en tidigare relation och han har såklart fått följa med på parets nyinköpta båt. På Instagram delade artisten nyligen med sig av ett bildspel på bland andra William och flickvännen Sigrid.

En helt fantastisk dag, en sån där som man vet att man kommer se tillbaka på i höstrusket. Och troligtvis minnas hela livet”, skrev Robin då.

Robin Bengtsson om turnén

Robin, som vanligtvis brukar ha mycket spelningar och konserter, har drabbats hårt av coronapandemins restriktioner och regler. Men nu börjar det öppnas upp mer och mer och restriktionerna börjar släppa.

Exklusivt
STARKT Lasse Kronér om Elisa och Caspers relation

Att detta är något som glädjer Robin råder det ingen tvekan om. För ett tag sedan delade han med sig av de glada nyheterna att han ska ut på turné igen.

”Äntligen är det dags att få åka land och rike runt och träffa er, livepubliken! Smygstartade i Boden förra veckan och det var en fantastisk känsla. Det tillkommer fler datum, håller er uppdaterade!”

Robin Bengtsson släpper ny musik

Inte nog med att artisten snart ska ut på turné så kommer han även inom kort släppa ny musik. På Instagram berättar han om vad som komma skall.

”Mixar lite ny musik som snart ska nå era öron. ”Rollercoaster”, skriver han.

Som vanligt är flickvännen Sigrid Bernson stöttande och visar sin glädje genom att kommentera med eld-emojis och klappande händer.

LÄS OCKSÅ: Därför lägger Peg och Penny Parnevik ner sin podcast Pillowtalk

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso försökte stoppa Pernilla Wahlgren från att träffa Christian

FOTO: Robin Bengtsson/Instagram, Charlotte Brunzell/TT

Senaste nytt