TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robin Bengtssons barnplan med Sigrid Bernson

31 aug, 2021 
Sigrid och Robin
Robin Bengtsson avslöjar nu några av sina framtidsplaner i en frågestund på Instagram.
Där berättar artisten att han och flickvännen Sigrid Bernson har planer på att utöka familjen.
Annons
Allt du vill veta om Robin Bengtssons musikkarriärBrand logo
Allt du vill veta om Robin Bengtssons musikkarriär

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är ett av Sveriges hetaste nöjespar som fann varandra i Let's dance 2019. De valde dock att inte avslöja romansen förens i december samma år med en pussbild.

Att Robin och Sigrid fann varandra i programmet syntes verkligen och redan från start var fansen nyfikna på ifall de hade fattat tycke för varandra. Men sedan relationsavslöjandet i december 2019 har det gått fort, Sigrid och Robin köpte hus ifjol och har renoverade hela våren. Och nu kommer Robin med svar på de nya framtidsplanerna och målen – och det är att han vill utöka familjen bland annat.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons kärlekssemester

Att Robin och Sigrid haft en bra sommar råder det inga konstigheter om. De har under 2021 införskaffat sig en båt som de renoverat. Efter att båten var upprustad valde de att spendera midsommarafton på sjön och flera andra sommardagar. Med bland andra Robins son William, 7, något de delat med dig av på sociala medier.

Annons

Bild på Robin och sonen William från sommaren när de var ute med båten.

En helt fantastisk dag, en sån där som man vet att man kommer se tillbaka på i höstrusket. Och troligtvis minnas hela livet.”, skrev Robin då.

Robins mål och framtidsplaner med Sigrid Bernson: ”Utöka familjen”

Robin valde nyligen att ha en frågestund på Instagram, en av frågorna som dök upp är vad han har för kortsiktiga och långsiktiga mål. Och det finns visst en hel del planer framöver avslöjar artisten, men det finns ett svar som sticker ut lite extra och det är att han och flickvännen Sigrid Bernson planerar att utöka familjen.

Frågan lyder: ”Vad har du för kortsiktiga och långsiktiga mål i livet just nu?”

Varpå Robins svar först blir: ”Oj svår! Bred fråga....” Sedan sammanställer artisten svaret.

”Kortsiktigt = Släppa mer musik i höst, träna mer,” skriver Robin följt av:

”Långsiktigt= Finns mycket men skulle vilja prova att skådespela, bygga pool och utöka familjen.” Han taggar dessutom flickvännen Sigrid Bernson.

Robin får senare ytterligare en fråga var han ser sig själv om fem år, om han har fler barn och kanske är gift undrar en.

Svaret blev då: ”Aa det tror jag! Hoppas på att livet ser ut typ som nu, fast med fler barn, större båt och fler gig och mindre Corona.”

FOTO: Charlotte Brunzell/TT / Karin Törnblom/TT

Annons