Robin Bengtssons barnplan med Sigrid Bernson

Sigrid och Robin

Robin Bengtsson avslöjar nu några av sina framtidsplaner i en frågestund på Instagram.
Där berättar artisten att han och flickvännen Sigrid Bernson har planer på att utöka familjen.
Slå på ljud

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är ett av Sveriges hetaste nöjespar som fann varandra i Let's dance 2019. De valde dock att inte avslöja romansen förens i december samma år med en pussbild.

Att Robin och Sigrid fann varandra i programmet syntes verkligen och redan från start var fansen nyfikna på ifall de hade fattat tycke för varandra. Men sedan relationsavslöjandet i december 2019 har det gått fort, Sigrid och Robin köpte hus ifjol och har renoverade hela våren. Och nu kommer Robin med svar på de nya framtidsplanerna och målen – och det är att han vill utöka familjen bland annat.

PÅ TV Allt om Amena i Idol – juryns sagoväsen

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons kärlekssemester

Att Robin och Sigrid haft en bra sommar råder det inga konstigheter om. De har under 2021 införskaffat sig en båt som de renoverat. Efter att båten var upprustad valde de att spendera midsommarafton på sjön och flera andra sommardagar. Med bland andra Robins son William, 7, något de delat med dig av på sociala medier.

Bild på Robin och sonen William från sommaren när de var ute med båten.

En helt fantastisk dag, en sån där som man vet att man kommer se tillbaka på i höstrusket. Och troligtvis minnas hela livet.”, skrev Robin då.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Robins mål och framtidsplaner med Sigrid Bernson: ”Utöka familjen”

Robin valde nyligen att ha en frågestund på Instagram, en av frågorna som dök upp är vad han har för kortsiktiga och långsiktiga mål. Och det finns visst en hel del planer framöver avslöjar artisten, men det finns ett svar som sticker ut lite extra och det är att han och flickvännen Sigrid Bernson planerar att utöka familjen.

Frågan lyder: ”Vad har du för kortsiktiga och långsiktiga mål i livet just nu?”

Varpå Robins svar först blir: ”Oj svår! Bred fråga....” Sedan sammanställer artisten svaret.

”Kortsiktigt = Släppa mer musik i höst, träna mer,” skriver Robin följt av:

”Långsiktigt= Finns mycket men skulle vilja prova att skådespela, bygga pool och utöka familjen.” Han taggar dessutom flickvännen Sigrid Bernson.

Robin får senare ytterligare en fråga var han ser sig själv om fem år, om han har fler barn och kanske är gift undrar en.

Svaret blev då: ”Aa det tror jag! Hoppas på att livet ser ut typ som nu, fast med fler barn, större båt och fler gig och mindre Corona.”

LÄS OCKSÅ: Därför valde Samir Badran att göra slut med Sigrid Bernson

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos hårda ord om Pernilla Wahlgrens hus i Nyhetsmorgon

FOTO: Charlotte Brunzell/TT / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!