Därför stoppas Sigrid Bernson och Robin Bengtssons podcast

Robin Bengtsson, Sigrid Bernson

I höstas gick Sigrid Bernson och Robin Bengtsson ut med att de skulle starta en podd.
Men sedan dess har det varit tyst från paret kring det.
Nu berättar Sigrid för Hänt om vad som egentligen hände.

Let's dance-stjärnan Sigrid Bernson, 32, och artisten Robin Bengtsson, 30, fann kärleken i varandra när de dansade tillsammans i Let’s dance 2019.

– Vi fortsatte att ses efter att Let's dance var slut. Vi ville inte sluta med det. Men sen vet jag inte när vi började dejta, det var någon gång i slutet av Let's dance. Vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville bara få ha det för oss själva. Sen var det nog ganska många som såg igenom det, men inte alla, berättade Robin i en intervju med P4 Extra.

Paret valde att hålla sin relation hemlig under de första månaderna och det var inte förrän på julafton 2019 som de offentliggjorde förhållandet.

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson

Robin och Sigrid i Let's dance 2019.

Foto: TT

Familjelivet passar Robin och Sigrid

Sedan dess har mycket hänt för paret, bland annat har de blivit sambos och flyttat in i en villa i Vallentuna, strax utanför Stockholm.

Robin har en sonen William, 7, från ett tidigare förhållande med Emma Hallbygård. Tillsammans med henne har han delad vårdnad om sonen och när William är hos sin pappa är det alltid full fart som gäller. Både Robin och Sigrid verkar gilla familjelivet och därför hittar de ofta på roliga saker när William är hos dem.

LÄS MER: Besvikelse efter gravida Carolina Gynnings besked

Men om paret ska skaffa egna barn verkar inte vara aktuellt riktigt än.

– Inte i dagsläget men vi får väl se i framtiden. Jag älskar barn, har Robin tidigare sagt till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sigrid Bernson om beslutet med podden

Att kärleken sprudlar mellan Robin och Sigrid är ingen hemlighet. De är nämligen så pass säkra på sin relation att de fick en rolig idé i höstas. Idén handlade om att starta en relationspodd, där lyssnarna kunde skicka in sina frågor och få dem besvarade av Robin och Sigrid.

Men sedan pilotavsnittet som paret spelade in har det varit tyst om just podden. När Hänt når Sigrid förklarar hon varför de stoppades från att gå vidare med podden.

– Vi har en del andra projekt också, så den har hamnat lite i skymundan om man säger så.

Sigrid menar att pilotavsnittet endast var ett test.

– Det var också lite så att vi ville testa om det var nåt för oss liksom, men vi får se om vi tar det vidare, säger hon och fortsätter:

– Jag har alltid velat göra podd, men man vill ju också att det ska vara kul och intressant. Vi fick in en hel del roliga frågor, så det är ju i alla fall nåt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson generad efter sonen Williams fynd bland tv-spelen

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons relation till Robin Bengtssons 6-årige son William