Robin Bengtsson och Sigrid ryter ifrån efter romansryktena

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson ryter ifrån efter romansryktena i Let's dance.
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson blev båda singlar strax innan de började dansa ihop i Let's dance 2019. Genast började det ryktas om en romans mellan dem. Men nu säger paret till på skarpen.
Annons

Artisten Robin Bengtsson, 28, är en av de tävlande i årets säsong av Let’s dance på TV4. Han dansar ihop med Sigrid Bernson, 30, som gör sin sjunde säsong.

När Let’s dance-säsongen startade dröjde det inte länge förrän fansen började spekulera kring om det skulle kunna bli en romans mellan dem. Båda två hade nyligen gått ut varsin relation och startade säsongen som singlar, vilket genast ledde till romansrykten. Men det var Sigrid snabb med att sätta stopp för.

Annons
Annons

– Jag kan tycka att det är lite töntigt att det alltid i Let’s dance ska bli de ryktena, sa hon till Hänt inför säsongspremiären.

Annons

Samtidigt förklarade Robin att det då inte fanns något annat än vänskap mellan dem.

– Just nu är det inte så hett, det är mest att jag stapplar runt, sa han.

”Börjar tröttna på tjatet”

Men romansryktena har fortsatt, vilket bland annat har uppmärksammats under Let’s dance direktsändning. När Sigrid och Robin gästar Nyhetsmorgon talar de ut om sina känslor kring den stora uppståndelsen kring deras relation.

– De skojar om det i programmet; är det så att de dejtar? Men man kan ju faktiskt vara två singlar som dansar utan att vara ihop, säger programledaren Anders Pihlblad, 51, i Nyhetsmorgon.

Han får medhåll från både Sigrid och Robin.

– Det går faktiskt, säger Sigrid Bernson.

– Ja det är faktiskt fullt möjligt. Tro det eller ej. Så vi börjar väl tröttna lite på det där tjatet faktiskt, säger Robin Bengtsson.

Robin och Sigrid är eniga om att ryktena avtagit något, men säger att de inte förstår varför det måste bli en sådan stor uppståndelse kring dem bara för att de båda är singlar.

– Bara för att två stycken är singlar och ska dansa ihop, så tycker folk att man ska bli ihop. Det är en konstig grej, säger Robin Bengtsson.

LÄS MER: Sigrid Bernson och Robin Bengtsson om kärlekssorgen

LÄS MER: Därför stoppar TV4 Robin Bengtsson och Sigrid Bernson i Let’s dance

FOTO: TT/Karin Törnblom, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…