Därför stoppar TV4 Robin Bengtsson och Sigrid Bernson i Let’s dance

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson i Let's dance
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har haft en tuff vecka i Let's dance. Nu kommer nästa bakslag. Deras idé inför fredagens sändning stoppas av TV4.
Annons

I årets säsong av Let’s dance på TV4 dansar Sigrid Bernson, 30, ihop med artisten och tidigare Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson, 28. Än så länge har det gått vägen och dansparet har lyckats charma både publik och tv-tittare.

Annons

Den här veckan har paret fått en lite mer fartfylld dans än de är vana vid, de ska nämligen dansa en cha-cha.

– Jag tycker det är den svåraste veckan hittills. Jag är inte jättekompis med cha-cha. Jag tycker den är alldeles för snabb för mina långa, smala ben och jag hänger inte med riktigt, säger Robin Bengtsson när Hänt träffar honom på repetitionerna.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Sigrid Bernson berättar att det har varit tufft, och att de har fått kämpa på mer än vanligt.

– Man ska inte ljuga, vi ligger efter den här veckan. Men jag tror att både du och jag är sådana att när det verkligen gäller då sätter man det. Vi tänker inte åka ut, säger hon bestämt.

Sigrid Bernsons idé inför Let’s dance stoppades

Under veckan har Robin Bengtsson flera gånger uttryckt sitt missnöje över dansen. För att få honom på lite bättre humör föreslog Sigrid Bernson att de skulle ha med en motorcykel i numret, något som gick hem. Dock inte hos TV4 då det är komplicerat att få in en motorcykel på dansgolvet.

– Jag ville ju att du skulle köra in på den, men det var tydligen brandrisk så det fick vi inte, berättar Sigrid Bernson och fortsätter:

Annons

– Sedan låter den alldeles för mycket också.

Robin Bengtsson flikar in att den dessutom luktar lite otrevligt, så på grund av många anledningar fick de istället tänka om.

– Nu ska den bara stå still från starten, säger han.

Annons

Som vanligt har de en historia att berätta genom dansen, och den här gången är det Robin Bengtsson som ska försöka få upp sin danspartner på motorcykeln.

– Men hon vill inte. Så då hoppar jag av hojen, vi dansar lite cha-cha, så får vi se om hon hoppar på motorcykeln i slutet eller inte, säger han lurigt.

Let’s dance sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…