Robin Bengtsson lämnar Sverige – begett sig till Danmark på spelning

Sigrid Bernson

Kändisparet Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har spenderat större delen utav sommaren tätt intill varandra.
Men nu är det annorlunda – för nu berättar Robin att han har lämnat landet.
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriär
Slå på ljud

Sigrid Bernsson och Robin Bengtsson blev ett efter att de dansade ihop i Let's Dance 2019. Rykten om att de skulle vara mer än bara vänner började snabbt att cirkulera under säsongens gång och spekulationer fortsatte att florera även efter programmet. Tillslut bekräftade turturduvorna att de var ett par och i en intervju i P4 Extra berättade Robin om de starka känslorna han kände för flickvännen.

– Vi fortsatte att ses efter att Let's Dance var slut. Vi ville inte sluta med det. Men på något sätt ville vi ha den här första tiden själva och bara njuta av att vara kära, utan att alla tittade på, förklarade han då.

Och sedan dess har det hänt mycket. Idag bor de i ett gemensamt hus i Vallentuna utanför Stockholm och njuter av vardagen tillsammans. Men efter en mysig sommar ihop är de nu på olika håll.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sigrid Bernsons beslut – därför lägger hon ifrån sig mobilen

Med över 150 000 följare på Instagram kan man förstå ifall det blir en hel del tid på mobilen, men i ett inlägg på Instagram berättade Sigrid häromdagen att det är något hon aktivt försöker jobba på.

”Att vara i nuet är för mig en FRIHET. Personligen upplever jag att det är lättare att vara i stunden om jag lägger ifrån mig telefonen Varje dag lägger jag min telefonen inomhus och går ut i trädgården för att vattna och vårda mina plantor. Där är jag i nuet”, förklarade hon då innan hon avslutade:

”Nu har jag fotat lite av odlingen för er skull. Men hade det inte varit för ett så viktigt ämne som att prata om ”nuet” och dela erfarenheter så hade jag nog behållt odlingen helt för mig själv.”

Robin Bengtsson bortrest från flickvännen Sigrid

På Instagram har man sett att Sigrid och Robin har haft en magisk sommar tillsammans med en hel del båtturer och flera andra äventyr. Men nu är paret på skilda vägar. Robin har nämligen lämnat Sverige för att åka på spelning i Danmark, och på Instagram är det en minst sagt exalterad kille som skickar en uppdatering till sina följare.

”On the road again! Glädjen att återigen få rulla runt på Sveriges vägar och spela live-musik är STOR!”, skriver han under en bild på sig själv i bilen.

Och i kommentarsfältet har Sigrid passat på att skicka en liten hälsning till sin älskling.

”Kör försiktigt till Danmark idag men kör hårt på spelningen ikväll!!”, skriver hon varpå Robin svarar med två röda hjärtan.

Senare under dagen uppdaterade Robin även med en story direkt från Danmark.

”Det är inte bara ett gig! Det är gig i Danmark!”, skrev han då till bilden.

LÄS OCKSÅ: Ica-profilen Paul Tilly har förlovat sig med flickvännen Isabella Staberg

LÄS OCKSÅ: Hit flyttar Penny och Douglas efter lägenhetsförsäljningen

FRÅN FÖRSTASIDAN